foto

Julieta Zylberberg

  • nar. 4.3.1983 (33 let)
    Buenos Aires, Argentina
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 El rey del Once
2015 Mi Amiga del Parque
2014 Divoké historky
Guapas (TV seriál)
Záložník z Talleres
2013 Farsantes (TV seriál)
2012 Condicionados (TV seriál)
2011 Svatební oslava
Únicos, Los (TV seriál)
2010 Neviditelné oko
2008 Amanda O (TV seriál)
2007 Tres minutos
2006 Moje první ghetto
2005 Blíženci
2004 Proviněni láskou (TV seriál)
Sangre fría (TV seriál)
Svatoušek

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace