foto

Lee Horsley

  • nar. 15.5.1955 (61 let)
    Muleshoe, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Osm hrozných
2012 Nespoutaný Django
2010 Tales of an Ancient Empire
2007 Zúčtování v zóně 51
2003 Dismembered
1999 Nightmare Man
1998 Wind on Water (TV seriál)
1996 Care and Handling of Roses, The (TV film)
Home Song (TV film)
1994 Corpse Had a Familiar Face, The (TV film)
Dotek anděla (TV seriál)
Francouzské hedvábí (TV film)
Sokolí oko (TV seriál)
Unlawful Passage
1993 Sněžná řeka: Sága rodu McGregorů (TV seriál)
1992 Lidé z oddělení vražd (TV seriál)
1991 Palomino (TV film)
1990 Face of Fear, The (TV film)
1989 Chodím se ženatým mužem (TV film)
1988 Paradise (TV seriál)
1987 Nevěra (TV film)
1986 Crossings (TV seriál)
Sever a Jih II (TV seriál)
1985 Třináct u stolu (TV film)
When Dreams Come True (TV film)
1982 Matt Houston (TV seriál)
Meč a čaroděj
Wild Women of Chastity Gulch, The (TV film)
1981 Nero Wolfe (TV seriál)
1977 The Love Boat (TV seriál)

TV pořady

1987 Dolly (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace