Reklama

Reklama

Ximena Duque

Ximena Duque

nar. 30.01.1985 (39 let)
Cali, Valle del Cauca, Kolumbie

Biografie

Narodila se 30. ledna 1985 v Cali, Kolumbie. Při hledání lepší budoucnosti se ona a její matka přestěhovaly do Miami, kde začala studovat herectví. Kariéru zahájila účastí v reality soutěži televize Telemundo - Protagonistas de Novela. I když v soutěži nevyhrála, postupně se začala objevovat v různých telenovelách společnosti Telemunde, kde zaznamenala vytoužený úspěch. Navíc se zde seznámila se svým budoucím partnerem Christianem Carabisem.

První hereckou zkušeností byla její účast v telenovele PECADOS AJENOS (2007). V roce 2008 dostala příležitost v telenovele EL ROSTRO DE ANALÍA (Pravá tvář vášně), kde hraje krásnou sestru Analíe. Z dalších seriálů stojí za zmínku VALERIA (2008-9) a BELLA CALAMIDADES (2009-10). Natáčení scén v sérii LOS VICTORINOS (2009-10) probíhalo v její rodné Kolumbii. Poté se opět vrátila do Miami k účinkování v dalším seriálu ALGUIEN DE MIRA (2010). V současnosti působí v seriálu LA CASA DE AL LADO (2011) v roli Carole Conde.

Ximeně a Christianovi se v roce 2004 narodil syn Christian Jr. I když pár žije odděleně, jsou si stále nablízku. V telenovele Valerii spolu tvoří opět milenecký pár. S hereckou kolegyní Elizabeth Gutierrez jsou kamarádky i mimo plátno.

♥Milka "Roman.Ticka" K♥

Herečka

Reklama

Reklama