Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vale (Angélica Vale) je dobrosrdečná – a poněkud korpulentní – mladá žena, jež je fanynkou telenovelového herce Lucase Duarteho (Juan Pablo Espinosa). Jednoho dne se oba potkávají v ulicích Los Angeles a byť při jejich prvním setkání neudělá Vale na svého milovaného idola zrovna nejlepší dojem, tak později se stane jeho osobní asistentkou. Namyšlený Lucas zpočátku není svou lehce obézní pravou rukou bůhvíjak ohromený, ale později se do laskavé ženy přeci jen zamiluje... (fiLLthe3DD)

(více)

Recenze (2)

fiLLthe3DD

všechny recenze uživatele

Komediálně (a místy až sebeparodicky a s velkým množstvím nadsázky) pojatá telenovela o tom, kterak si jeden populární herec začne s jednou tlusťoškou pro zvýšení své popularity... Kladně mohu hodnotit prostředí, kulisy a především to, že se seriál nebere v žádném případě ani trochu vážně, nicméně absence kvalitního scénáře dělá své, tudíž místo toho, aby to bylo vtipné, je to spíše trapné (záleží na aktuální náladě každého jedince, od toho se pak následně odvíjí, zdali Vás novela pobaví nebo otráví)... Herecké výkony jsou rovněž dosti slabé, všichni se neustále pitvoří a přehrávají (vybavují se mi "Batmani" od Schumachera), a to včetně mých oblíbenců Gabriela Porrase a Miguela Varoniho... Snad jen má milovaná Ximena Duque podává alespoň lehce nadprůměrný výkon (minimálně není tak afektovaná), avšak porovnám-li to s tím, jak hrála v seriálech La Casa de al Lado či Santa Diabla, je to slabota i na ní... Uvidíme po pár dílech, zatím to vidím na dvě hvězdy. NA TELEMUNDO VELMI SLABÉ! ()

Galerie (22)

Zajímavosti (6)

  • Zpočátku se natáčelo v Los Angeles, poté však byla výroba přesunuta do Miami. (fiLLthe3DD)
  • Angélica Vale si v telenovele zahrála nejen hlavní roli, ale podílela se i na scénáři – myšlenkou chtěla vzdát poctu skalním fanouškům jiného seriálu, ve kterém hrála, a to La fea más bella (od r. 2006), což je remake slavné Ošklivky Betty (od r. 2000). (fiLLthe3DD)
  • Miguel Varoni, který v seriálu ztvárnil postavu režiséra Justina, je ve skutečnosti skutečným režisérem tohoto seriálu. Do jedné z vedlejších rolí byla i obsazena Miguelova manželka Catherine Siachoque - v manželství jsou již od roku 1997. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama