foto

Michael Reynolds

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Dokumentární

2016 The Active Observer
2015 Nave Tierra: Un nuevo mundo en el Fin del Mundo
2013 United Natures
2012 Zeměloď pluje (TV film)
2011 Anima Mundi - a.z.
2008 Stephen Fry in America (TV seriál)
2007 Architekt odpadu
1990 Dennis Weaver's Earthship

TV pořady

2014 Stavět mimo civilizační sítě (TV pořad)
2006 Bizarní jídla (TV pořad)
2005 The Colbert Report (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace