foto

Ian Maxtone-Graham

  • nar. 3.7.1959 (57 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 Simpsonovi ve filmu
1999 Simpsons: Greatest Hits, The

TV seriály

2014 Simpsonovi (TV seriál)
Žlutá medaile za zbabělost (S25E22)
2013 Simpsonovi (TV seriál)
Temný rytíř zasahuje (S24E16)
2012 Simpsonovi (TV seriál)
Jak jsem prospal vaši matku (S23E16)
2011 Simpsonovi (TV seriál)
Příběh škorpióna (S22E15)
2010 Simpsonovi (TV seriál)
Barva žluti (S21E13)
2009 Simpsonovi (TV seriál)
Gone Maggie Gone (S20E13)
2008 Simpsonovi (TV seriál)
Nebezpečné zatáčky (S20E05)
2007 Simpsonovi (TV seriál)
24 minut (S18E21)
2006 Simpsonovi (TV seriál)
Zdánlivě nekonečný příběh (S17E13)
2005 Simpsonovi (TV seriál)
Požírač srdcí (S16E17)
2004 Simpsonovi (TV seriál)
Chyť je, když to dokážeš (S15E18)
2003 Simpsonovi (TV seriál)
Cesta z maloměsta (S14E18)
2002 Simpsonovi (TV seriál)
Veliká Marge (S14E04)
2001 Simpsonovi (TV seriál)
Telecí léta (S13E05)
Bratrovražedný tenis (S12E12)
2000 Simpsonovi (TV seriál)
Kdo ví, kdo ovdoví? (S11E14)
1999 Simpsonovi (TV seriál)
Fujtajbl (S11E05)
1998 Simpsonovi (TV seriál)
Líza má jedničku (S10E07)
Kam s odpadem? (S09E22)
Trable s triliony (S09E20)
1997 Simpsonovi (TV seriál)
Město New York versus Homer Simpson (S09E01)
1996 Simpsonovi (TV seriál)
Burnsovy otcovské lapálie (S08E04)
1985 Motown Revue Starring Smokey Robinson, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace