foto

Conor McDermottroe

  • nar. 1960
    Sligo Town, County Sligo, Irsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Jimmyho tančírna
2009 Labutí píseň: Příběh Occiho Byrna
2003 Intermission
Ostrov lásky
1999 Kouzelná země skřítků (TV film)
Vicious Circle (TV film)
1998 Making the Cut (TV film)
1997 Dohazovač
1995 Runway One (TV film)
1992 Spotswood
1990 Co přináší řeka 2 (TV film)
Quigley u protinožců
1989 Právo silnějšího
1988 Nancy Wake (TV film)
1986 Umlčené svědectví (TV film)
1984 Run Chrissie Run!

TV seriály

2005 Pure Mule (TV seriál)
1999 DDU (TV seriál)
1995 Governor, The (TV seriál)
Štěnice (TV seriál)
1986 Great Bookie Robbery, The (TV seriál)
1985 Anzacs (TV seriál)
The Henderson Kids (TV seriál)
1984 Special Squad (TV seriál)
1979 Prisoner (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2005 A Woman's Hair

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace