foto

Megan Gale

  • nar. 7.8.1975 (41 let)
    Perth, Western Australia, Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Šílený Max: Zběsilá cesta
2014 Cesta naděje
2010 I Love You Too
2005 Stealth: Přísně tajná mise
2001 Stregati dalla luna

Dokumentární

2006 What a Year (TV seriál)
2005 20 to 1 (TV seriál)
1999 Inside Film Awards (TV seriál)

TV pořady

2011 Adam Hills in Gordon St Tonight (TV pořad)
2009 The 7PM Project (TV pořad)
2001 The Glass House (TV pořad)
2000 Rove Live (TV pořad)
1951 Festival di Sanremo (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace