foto

Tamer Levent

  • nar. 13.10.1950 (66 let)
    Izmir, Turecko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Cesur Ve Güzel (TV seriál)
2015 Aşk Yeniden (TV seriál)
Misafir
2014 Kukuřičný ostrov
Zimní spánek
2013 Su ve Ates
2012 Za kopcem

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace