foto

Robert Vrba

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Vaginator: Dawn of the Bitches (amatérský film)
2015 Až oči mé se rozevřou (amatérský film)
2014 The Blaster (amatérský film)
2013 V1: The Hunters of Carnivorous Bitches (amatérský film)
2011 Der Traum (amatérský film)
2009 MATRICIDIA (amatérský film)
Tete á Tete (amatérský film)

TV seriály

2015 Pionýři hororu 2 (TV seriál)
2013 Pionýři hororu (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2017 Vaginator: Dawn of the Bitches (amatérský film)
2015 Až oči mé se rozevřou (amatérský film)
2014 The Blaster (amatérský film)
2013 V1: The Hunters of Carnivorous Bitches (amatérský film)
2011 Der Traum (amatérský film)
2009 MATRICIDIA (amatérský film)
Tete á Tete (amatérský film)

TV seriály

2015 Pionýři hororu 2 (TV seriál)
2013 Pionýři hororu (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Vaginator: Dawn of the Bitches (amatérský film)
2014 The Blaster (amatérský film)

TV seriály

2015 Pionýři hororu 2 (TV seriál)

Střihačská filmografie

Filmy

2017 Vaginator: Dawn of the Bitches (amatérský film)
2014 The Blaster (amatérský film)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace