foto

Felix Herngren

  • nar. 4.2.1967 (49 let)
    Stockholm, Švédsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

2010 Solsidan (TV seriál)
2007 Hjälp! (TV seriál)
2006 Varannan vecka
2000 Nahý
1999 Vuxna människor
1997 Adam a Eva
1995 Bert - den siste oskulden
1990 S*M*A*S*H (TV seriál)

Dokumentární

2014 CJDG - En film om Carl Johan De Geer

TV pořady

2006 Robins (TV pořad)
1994 Fangerne på fortet (TV pořad)
1992 Gomorron (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace