foto

Marta Milans

  • nar. 19.4.1982 (34 let)
    Madrid, Madrid, Španělsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 The Wizard of Lies (TV film)
2014 Killer Women (TV seriál)
2013 Zmizení Eleanor Rigbyové: On
2012 Devoured
2011 Stud
2010 Plavba smrti (TV film)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)

Dokumentární

1988 American Experience (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace