foto

Marta Milans

  • nar. 19.4.1982 (35 let)
    Madrid, Madrid, Španělsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Čaroděj ze země lží (TV film)
2013 Zmizení Eleanor Rigbyové: On
2012 Devoured
2011 Stud
2010 Plavba smrti (TV film)

TV seriály

2016 No Tomorrow (TV seriál)
No Soup for You (E10)
No Rest for the Weary (E08)
No Debts Remain Unpaid (E06)
2014 Killer Women (TV seriál)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)

Dokumentární

1988 American Experience (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace