Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Biografie (3)

Brooke Nevin (herečka / režisérka)

19.04.2014

Brooke Nevin je kanadská herečka z Toronta, jejíž otec je bývalý lední hokejista Bob Nevin. Začala hrát začátkem 90. let, kdy hostovala v některých seriálech jako Jonovision nebo Goosebumps. První větší debut přišel v roce 1998 ve filmu Short for nothing. Další větší roli si později zahrála i v seriálu Animorphs, který se… (více)

Sara Rue (herečka)

09.03.2014

Sara Rue je Americká televizní herečka narozená v New Yourku 26. ledna 1979. Její rodiče byli aktivní v divadelním společenství Broadway, takže spoustu času trávila v zákulisí. Sama začala svoji hereckou kariéru už od devíti let, kdy se objevila ve filmu s Kevinem Spaceym ve filmu Rocket Gibraltar (1988). Od va roky později… (více)

Tom Cavanagh (herec / režisér / scenárista)

31.05.2008

Tom se narodil jako druhé dítě z pěti sourozenců. V šesti letech se jeho rodina přestěhovala do Ghany v Africe. Do Kanady se vrátili, když Tom nastupoval na střední školu v Lennoxville, kde dále studoval na tamní univerzitě. Během univerzitního života se začal zajímat o divadlo a sport (lední hokej a basketball).Zájem o divadlo… (více)

Reklama