Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Obsahy (6)

Noe

Noe (2014)

Biblický hrdina Noah trpí apokalyptickými vizemi, předpovídající brzkou potopu celého světa. Noah udělá vše proto, aby zachránil svou rodinu před blížící se katastrofou. Je ale obava skutečná?

Útok z hlubin

Útok z hlubin (2018)

Tým nezkušených amerických vojáků jednotky U.S. Navy Seals dostane náhlý úkol, zachránit ruského prezidenta, který byl unesen generálem teroristické organizace.

Stranger

Stranger (2014) (studentský film)

Parta několika kamarádů si na víkend objedná chatku uprostřed lesa, kdesi v Jižních Čechách. Chystají se popít, grilovat, bavit se a užít si začátek prázdnin. Po příjezdu na chatu a první noci upozorní partu místní správce na místní povídačku, na jejímž základě začíná jít o život.

Patrola

Patrola (2012)

Film je založen na příběhu dvou policistů Taylora a Zavaliho. Popisuje jejich dlouhodobou spolupráci u Los Angeleské policejní jednotky, tedy ve městě, kde nikdy není klid. Kromě toho přichází i problémy v osobních životech obou hlavních postav.

Manažeři

Manažeři (2010)

Film přibližuje životy tří mužů, pracujících v jedné majoritní obchodní společnosti. Životy se jim náhle obrátí vzhůru nohama, když na společnost dolehne ekonomická krize a rázem zbankrotuje. Teprve teď si pomalu uvědomují, jak dobře si žili. V hlavních rolích se objeví Ben Affleck, Kevin Costner a Tommy Lee Jones.

Láska a jiné závislosti

Láska a jiné závislosti (2010)

Jamie Reidy (Jake Gyllenhaal) je dealerem Viagry. Když se však potká s půvabnou Maggie (Anne Hathaway), jež trpí Parkinsonovou nemocí, vzniká mezi dvěma odlišnými typy lidí nekonvenční romantický vztah. Film je adaptací knižní předlohy spisovatele Jamie Reidya - Hard Sell: The Evolution of a Viagra Salesman.

Reklama