Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Horor
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi

Obsahy (3)

Metro

Metro (2004)

V Londýně se jednoho večera dívka Kate rozhodne, že pojede za svým hereckým idolem, jen aby ho spatřila. Jelikož se jí stále nedaří chytit taxi, vydá se na metro. Poslední spoj jí jede za osm minut. Kvůli svému mírně podnapilému stavu na chvíli usne a po probuzení zjistí, že vlak už dávno ujel. Hledá východ, ale vše už je zamčené. V metru se však začnou dít velmi podivné věci a Kate má stále silnější pocit, že jí někdo sleduje. Začíná boj o přežití.

Dědictví aneb Kurvahošigutntág

Dědictví aneb Kurvahošigutntág (1992)

Jednoho dne, ostatně jako vždy, sedí Bohumil Stejskal u piva ve své malé a oblíbené, vesnické hospůdce. Z ničeho nic do hospody vkročí advokát a sdělí mu, že mu jeho otec, kterého nikdy neviděl, zemřel a odkázal mu obrovské jmění. Bohumil se tedy vydal, posílen slivovicí do Brna se svým advokátem, na prohlídku všech právě nabytích nemovitostí. Pod vlivem alkoholu, dělá všude ostudu a je středem pozornosti přihlížejících obyvatel. Jednoho dne se svým kamarádem panem Košťálem navštíví noční klub, kde se zamiluje do jedné prostitutky Irenky, kterou již předtím spatřil v jedné restauraci. Pozve ji k sobě na její narozeniny a koupí jí pštrosa....

Aenigma

Aenigma (1987)

Dívka Kathy nemá moc přátel. Všichni zlomyslní kamarádi si zní dělají legraci. Jednou to však přeženou a díky jim se Kathy dostane pod kola jedoucího vozu. Následně je převezena do nemocnice v komatu. I když její mozek vykazuje nulovou aktivitu, začnou se dít podivné věci. Kathy začne řídit pomstu, z nemocničního lůžka a za záhadných okolností, umírají všichni ti kdo se jí posmívali.

Reklama