Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (7)

plakát

Můj týden s Marilyn (2011) 

Celkem rád bych získal americký pas tisknutý padesátými léty. - Začínám mít soucit s pseudobohy, kteří svým dospělým životem komenzují ten dětský. - Huba byla pootevřená skoro celý film. - Můžu si koupit lístek na další promítání?!

plakát

X-Men: První třída (2011) 

Oh boy, pěkný 'buster. Pomalu jsem zapomněl, jak přidat komentář. Dobrý film - ano. Podívám se znovu - ne.

plakát

Jak se zbavit přátel a zůstat úplně sám (2008) 

Nezklamal napoprvé, nezklamal napodruhé. Jedna z lepších komedií poslední doby, ne-li nejlepší. Část se zahradní slavností je dokonalá, zejména pak scéna, kdy Sidney ukořistí kopačku do natlučeného kolene. Do mínusových položek bych přiřadil snad jen výkon Megan Fox - čistě osobní záležitost. Pro mě 90%.

plakát

Ztraceno v překladu (2003) 

Srdcová záležitost s nádherným koncem. Film, který vytáhne náladu i z pořádně mazlavého bláta. Dechberoucí filmařina, neskutečný výkon dvojice Murray - Johansson, dokonalá hudba. Vynechal jsem něco?

plakát

Avatar (2009) 

Nádherný, do posledního detailu propracovaný svět Pandory doplněný skvělým soudtrackem – naprostý audiovizuální orgasmus. Co se však děje týče – jedno klišé střídá druhé, u filmu mainstreamového typu avšak těžko hledat opak. Sečteno podrženo – oddychovka, která stojí za shlédnutí.

plakát

Zelená míle (1999) 

Frank Darabont opět dokazuje, že je pánem vezeňského prostředí – po Shawshanku další skvostný kousek, který se člověku zaryje do paměti. Vynikající herecké výkony, vzduch nasátý emocemi, potem. Srdcervoucí závěr, který se bez slz neobejde.

plakát

Počátek (2010) 

Po shlédnutí traileru a předchozích zkušenostech s Nolanovými filmy jsem se do kina neskutečně tešil. Od prvních minut mě Inception zcela vtáhl do své intelektuální hry, s každým dalším záběrem jsem hrál víc a víc. Sny, myšlenky, hrátky s gravitací a časem. Skvělý DiCaprio, o nic horší Gordon-Levitt. Perfektní podívaná, která v mé sbírce určitě chybět nebude.