Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (18)

plakát

Management (2008) 

Málem jsem se na ten film nedodívala, jak mě nebavil. Teď nevěřícně koukám na délku 93 minut, mně se zdálo, že má aspoň 120. Úplně zbytečný počin, scénář jak vycucaný z prstu, variace na téma "kterak chlapec potkal děvče a zamiloval se". Ovšem chlapec už byl muž ve věku kolem 30, ale mentálně tak o 15 let zpátky, což ženské většinou moc nebere (a Sue nebyla výjimkou). Pro mě ztráta času.

plakát

Austrálie (2008) 

Původně jsem chtěla dát dvě hvězdičky, ale marně přemýšlím, za co by si je ten film mohl zasloužit. Takže jedna za snahu, že se někdo obtěžoval tohle natočit a sestříhat (jestli ovšem nějaký střihač ruku k dílu vůbec přiložil). Jinak hrůza, téměř tři hodiny diváckého masochismu a sebemrskačství.

plakát

Mezi řádky (2007) 

Až moc mi to připomínalo Nebezpečné myšlenky a celý film vyzníval značně idealisticky.

plakát

Utajený (2005) 

Pro mě bohužel hodně vleklý a nudný film.

plakát

Česká RAPublika (2008) 

Současných 56 % mi připadá silně podhodnocených. Když se podíváte na všechna hodnocení, je v tom trochu rozpor - buď čtyři či pět hvězdiček, nebo odpad. Takže ty "odpady" jsou podle mě jenom póza. Hip hop moc neposlouchám, a tak hudební pozadí pro mě nebylo až tak důležité, i když některé melodie byly celkem chytlavé. Ale co bylo hlavní - tak dlouho už jsem se u žádného dokumentu nebavila. A určitě bych se na to ráda podívala znova.

plakát

Černé Vánoce (2006) odpad!

Odpad už jenom za to, že v tomhle filmu se nehraje ani na pořádné ohledání mrtvol... A ty pak zase lezou z funebráckého pytle ven. Fakt stupidní. Nebo sci-fi :-)

plakát

Milenec (1992) 

Jedna z mých srdečních záležitostí. U takových filmů sním, jestli se to může stát i doopravdy (ale když je to podle autobiografie... :-).

plakát

Banální prohlídka (2007) odpad!

Marně přemýšlím, za co bych tomu filmu dala aspoň jednu hvězdičku. První půlka se táhne jak obrovská žvýkačka a člověk pořád dumá, co z toho jako má vzniknout. Potom se to trochu rozhoupe a být to film (byť stupidní) o pokusech na lidech nebo o tajném obchodu s orgány, tak to ještě má nějakou hlavu patu (ale o to tam - nezbývá říct než bohužel - nešlo). Jednotlivé scény ve druhé půlce jsou jako po požití LSD a začnete si říkat, proč měl někdo potřebu takový film vůbec natočit. Pokud mělo jít o psychologii a náhled do lidské duše a vědomí/nevědomí, pak to bylo hodně špatné podání, hlavně nepřesvědčivé a nudné. Téma celkem zajímavé, ale způsob provedení to spolehlivě zasklil.

plakát

Pustina (2006) 

Nemůžu se nějak vyrovnat s tím hlavním motivem, proč se to všecko děje. Chybou také je, že se vraždí bez rozdílu, někteří lidé s tím totiž nemají absolutně nic společného. Takže lepší by mi snad i připadalo, že na ostrov si jezdí "zalovit" nějaká tlupa šílenců, nebo že tam bydlí nějací mutanti. Po třiceti minutách jsem ten film chtěla vypnout, ale pak se tam objevili výtečně vycvičení psi a začala téct krev, takže jsem se přece jenom dodívala, co se z toho nakonec vyklube. Dva přeživší.

plakát

REC (2007) 

Komentářů už je tu víc než dost, ale přesto připojím i svůj. Čtyři hvězdy dávám za posledních deset minut, dívat se na to potmě a sama jsem nezvládla najednou, a tak jsem si dala chvíli pauzu. To byla možná chyba, protože mi zážitek trochu rozbředl, ale i tak, je to nejpovedenější část filmu. To předtím mi připadalo trochu chaotické a pořád jsem si říkala, proč přišel dovnitř jenom jeden "těžkooděnec" a neposlali nějaké vojáky se zbraněma. Ale to by se pak děj nemohl odvíjet tímhle směrem, že. A jak taky padlo v jednom z komentářů hned na začátku, je tam pár momentů, kdy by bylo logické praštit s kamerou a utíkat, ale ten člověk asi svoji práci miluje víc než život, a tak kameru z ruky nepustí. Nebýt těch pár nedotažených věcí, jednalo by se o fakt dobrý horor.