Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (16)

plakát

Paterson (2016) 

Krásný "malý" film. Viděno na Silvestra - těžko hledat lepší protiklad k všeobecnému novoročnímu šílenství. Skvělý Adam Driver, totálně zenová atmosféra a celkově jeden z nejlepších Jarmuschů. A teď jdu psát básně...

plakát

Straight Outta Compton (2015) 

dvě hvězdy za "krásnej" hollywoodish film. nicméně odpad za situaci okolo dee barnes.

plakát

Stalker (1979) 

Nečekal jsem nic, dostal jsem vše. Mám za sebou sice teprve první zkouknutí, ale jsem absolutně nadšen. Měl jsem chuť prozkoumat celou Zónu do detailů, takže by mi nevadila ani delší stopáž, naopak. Nevím, co víc říct, snad jen, že Stalker je film jako stvořený pro spisovatele.

plakát

Píseň za chudého chlapce (2003) 

Velmi sugestivní film, pravděpodobně i díky nízkému rozpočtu, s charizmatickým hlavním hrdinou. Příběh nepatří k nejoriginálnějším, přesto mě ale konec překvapil. A scéna na dvoře s bratry, kteří překročili čáru je docela silná káva.

plakát

Železní andělé 2 (1988) 

naprostá klasika. ohraná vhska, příšernej dabing. není třeba nic dodávat.

plakát

Batman (1989) 

Možná jsem měl špatnou náladu nebo to bylo tím příšerným dabingem, ale mě to přišlo hrozně nudný a místama spíš komický.

plakát

Červený trpaslík (1988) (seriál) 

1.-6. série za 5* 7. za 2* 8. za 4* Celkově jde o seriál s minimem "výplňových" dílů. Škoda jen sedmé série, ta byla neuvěřitelně slabá. Každý díl jsem viděl nejméně dvakrát, ale stále mě dokáže pobavit, což se o většině seriálů říct nedá.

plakát

Báječný Fantozzi (1986) 

Fantozziho mám rád, ale tohle byla fakt hrůza. Scéna, kde žere jahodu nebo to veslování byly vyloženě vykrádačky sebe sama. Občas jsem se zasmál, např. scéna s Ježíšem a Fantozziho polem byla perfektní, ale celkově hodně slabý.

plakát

It's Always Sunny in Philadelphia (2005) (seriál) 

Perfektní. Témata, která se v ostatních seriálech řeší jen okrajově nebo vůbec jsou tady podstatně více rozvinuta. A jsem rád, že se někde konečně objevují spíš "normální" lidi, než postavy.

plakát

Sbal prachy a vypadni 2 (2000) (seriál) 

Parádní oddechovka. Pustit si to na videu, udělat si dobrý jídlo, čaj, zalehnout do postele & turn off the brain.