Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (22)

plakát

Anatomie zrady (2020) (TV film) 

Jmenuje se to Anatomie zrady, takže bych docela logicky čekal, že se něco dozvím o Moravcově přerodu z vlastence na kolaboranta. Nestalo se to tak, je to naprosto sterilní, Moravcovy pohnutky nijak nevysvětlený dialogy jak z pátý třídy, nesmyslný časový střihy, reálný historický události naředěný a namíchaný s fikcí tak, že z toho je akorát jeden velkej zmatek. Některý chyby jsou tak blbý, že mi skoro až přijde, jako by si tvůrci prostě nedali práci. Tvrdit o synovi-malířovi, že jeho další osudy jsou neznámé, to je přece blbost, k tomu člověku stačí tři minuty na googlu. Vážně špatný a moc nechápu ta pozitivní hodnocení.

plakát

Taboo (2017) (seriál) 

Vizuálně krásnej seriál, který prostřednictvím Toma Hardyho vypráví příběh, kterej jste nepotřebovali slyšet, kterej není originální a kterej je neobyčejně blbě napsanej. Po počátečním optimismu velký zklamání

plakát

Nedotknutelní (2011) 

Na devátý nejlepší film csfd stačí citová vydíračka bez obsahu prošpikovaná jedním klišé vedle druhýho a laciným humorem. Tak fajn. Verbal dává pět hvězd.

plakát

Of Good Report (2013) 

Jihoafrický film noir s hlavním hrdinou, učitelem anglické literatury, který nemluví, ale zato docela hodně koná. Postupně se ze zmatených výletů do jeho hlavy dozvídáme, že si nese svoje z války - což jde vlastně brát doslovně. Film se skvělou atmosférou, u kterého se vám dost možná i přes tíživost jeho sdělení budou trochu cukat koutky.

plakát

Život pod vodou (2004) 

Trvalo mi dvě zhlédnutí, abych to dokázal aspoň zkousnout, tři, abych to tak začal mít aspoň trochu rád, a po pátým jsem si ten film konečně zamiloval. Vážně, Grandhotel Budapešť s tímhle v podstatě nesnese jakýkoliv srovnání, ač je to vizuálně vyumělkovaný neskutečným způsobem. Life Aquatic je od Wese Andersona (aspoň zatím) to pořádný. Ne jen barevná pohádka se spoustou sádrovejch postaviček s jedním výrazem.

plakát

Český žurnál - Dělníci bulváru (2014) (epizoda) 

Klusák klade v dokumentu, jehož téma má neskutečný potenciál, celkem vykastrovaný otázky a ten potenciál nevyužívá. Kdyby jeho jedinou soupeřkou byla Štiplová, která na to intelektuálně skutečně nemá, tak by to stačilo, ale Novotný je trošku jiná liga. Takhle je to v podstatě jeho hodinová masturbace, ve který ze svojí role, která mu je neskutečně příjemná, nemusí vystoupit ani na chvilku. Škoda.

plakát

Sviňák (2013) 

Neuvěřitelně koncentrovaný hnus. Vedle Bruce vypadá Franco Begbie jako papež. Do Skotska se v létě stěhuju. Snad takovejch sympaťáků taky pár potkám.

plakát

Big Sur (2013) 

Dobře trefená atmosféra, až trošku otrocky přepsaný. Barr byl jako JK fajn.