Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Biografie (4)

Brian O'Halloran (herec)

07.07.2005

Brian Christopher O'Halloran, občas přezdívaný Sloppy B, se narodil v roce 1965 v městečku Old Bridge ve státě New Jersey, kde také vyrůstal. Brianův otec byl strojní inženýr a pracoval v automobilovém průmyslu a Brian se v dětství chtěl vydat v jeho stopách. Poté, co Brianův otec zemřel, když bylo Brianovi 15 let, Briana… (více)

Jeff Anderson (herec / režisér)

07.07.2005

Jeffrey Allan Anderson, přezdívaný "Heff A" a narozený v okrese Monmouth County ve státě New Jersey, šel po střední škole pracovat pro telekomunikační firmu AT&T (American Telephone and Telegraph) a také krátce navštěvoval kurzy architektury na New Jersey Institute of Technology. Na té střední škole byl jeho spolužákem… (více)

Joey Lauren Adams (herečka / režisérka / scenáristka)

07.07.2005

Americká herečka, kterou si prý častou pletou s Renée Zellwegerovou, se narodila 6. ledna 1971 v hlavním městě státu Arkansas – v Little Rock. Začala s hraním už coby šestiletá v horroru VYMÍTAČ ĎÁBLA 2: KACÍŘ. V roce 1988 se přestěhovala do Hollywoodu. Svou dospělou hereckou kariéru začala účinkováním v různých televizních… (více)

István Szabó (herec / režisér / scenárista)

07.07.2005

Jediný maďarský režisér, který (do roku 2006) získal Oscara, a to za film Mefisto (1981) dle románu Klause Manna. Mezi jeho další trháky patří špionážní drama Plukovník Redl, historická dramata Hanussen, Sluneční jas a Na miskách vah a také romantické drama Božská Julie. Ve svých filmech se Szábo většinou věnoval postavám… (více)

Reklama