Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Oblíbené filmy (10)

Pulp Fiction: Historky z podsvětí

Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994)

Jednoznačně nejlepší film, který jsem kdy viděl. Nepopíram, že mám slabost na filmy Quentina Tarantina. Mám je doma všechny, ale tohle je prostě extratřída a jeho nejlepší počin. Prakticky od začátku až do konce je to jedna hláška za druhou a někdy se s kámošema přistihnem při tom, jak se bavíme v kuse jen slovníkem PF:) Travolta se mi moc líbil. Tušim, že si zahrál po delší pauze zase v pořádným filmu a hned asi jeho druhej nejlepší počin..Ale obecně převyprávět jakýsi deník zabijáků takovým stylem, s drsným humorem a do toho s luxusní porcí kvalitní hudby, to umí asi jen Tarantino - prostě je to zatraceně chytrej parchant..:) 100%, 5 hvezd

Hanebný pancharti

Hanebný pancharti (2009)

Nechci bejt zaujatej, ale budu:) Tarantino byl a bude pro mě vždycky jednička, takže snad kromě Death Proof oceňuju jeho filmy na maximální počet. Pancharti jsou dílem luxusním, brutálním, ironickým a zároveň smutným až dojímavým. Každá epizoda má co říct a každou chci vidět znovu a znovu...Chci vyzdvihnout pár věcí. ..Christopha Waltze, kterej by měl získat Oskara! To je neskutečný jak ten hrál.. Brada Pitta, kterýmu tenhle styl "borců bez mozku" sedí snad ze všeho nejvíc, skvělou hudbu, která mi zase jako vždy dostala a Quentina, kterej se tim vším baví a díky za to a díky za něj! Snad jen případnej dabing.. nevim, jestli se ho mam bát nebo se na něj těšit:)

Kill Bill

Kill Bill (2003)

Další z top filmů od QT! Zajímavý děj, neskutečná řežba a nepřekonatelná Uma Thurman. Když se k tomu přidá, jako vždy, skvělá hudba, vychází mi z toho jeden z nejlepších akčních filmů v dějinách kinematografie.

Kill Bill 2

Kill Bill 2 (2004)

Další z top filmů od QT! Zajímavý děj, neskutečná řežba a nepřekonatelná Uma Thurman. Když se k tomu přidá, jako vždy, skvělá hudba, vychází mi z toho jeden z nejlepších akčních filmů v dějinách kinematografie.

Americká krása

Americká krása (1999)

Americká krása = americká dokonalost. Je to jeden z mála komerčně úspěšních snímků made in Hollywood, který zaslouží to nejpřísnější měřítko! Excelentní výkon Kevina Spaceyho, Annette Bening, ale i Chrise Coopera! O režii ani nemluvím ... Osobně patří tenhle snímek do mé top ten. 100%.

Bourneovo ultimátum

Bourneovo ultimátum (2007)

Tak jednoznačně nejpovedenější díl z celé série, a to ty předešlý nebyly jako vůbec špatný! Od začátku neskutečnej mazec, kterej mi nedovolil si dát u DVD ani kafe:) Troufnu si tvrdit, že to je možná jeden z nejlepších akčních filmů, co jsem kdy viděl a věřim tomu, že to jednou bude kultovní kousek. Mj. když jsem se díval po filmu na bonusy na DVD a zjistil, co všechno dokáže Damon s autem, byl jsem lehce v šoku..:). Vřele tuhle akční jízdu doporučuju a těšim se a zároveň tajně doufam, že další Bourne prostě bude a zas v režii Greengrasse.

Magnolia

Magnolia (1999)

Tak tyhle tři hodiny uběhly skutečně hodně rychle...Úžasnej film, kde se prolínají zajímavý osudy lidí ..A výkony herců jsou téměř dokonalý..od Toma Cruise (to jsem se moch chvílema pochcat smíchy..) a Julianne Moore počínaje až po Johna C. Reillyho a P.S. Hoffmana konče..A kdo přežije bez většího návalu slz Wise Up od Aimee Mann, tak toho, jako mě, ta poslední hodina vč. velkýho žabího finále roztrhá na kousky:-) Ten film snad nemá jedinou chybu...

Pelíšky

Pelíšky (1999)

Určitě jeden z nejlepších filmů za posledních dvacet let české produkce! Hřebejk už tak kvalitní film nikdy nenatočí, to se snad vsadim..A pan Kodet? Smekam před jeho velikostí...

Na pokraji slávy

Na pokraji slávy (2000)

Super oddychovka s pěknou hudbou a tak nějak celý to bylo prostě do pohody...i bez LSD :-)