Sifaka

Sifaka

Pavel Čermák

okres Karviná

42 bodů

od nejnovějšíchpodle abecedypodle hodnocenípodle roku vzniku filmu
<< předchozí 1 2 3 4 6 9 11
    • 2.2.2012  23:23
    Panství Downton (TV seriál) (2010)

Nádherný, dobový seriál ze staré Anglie, připomíná mě SRF. Velmi mě zaujaly skoro všechny postavy na panství a raději mám ty "pod schody". Díly jsou velmi svižné a bohužel rychle utečou, nemůžu se dočkat dalších, po 5.dílu zvyšuji hodnocení na 5*, protože mě to baví čím dál více. Výborné výkony všech herců, nejraději mám Maggie Smith a Brendan Coyla.

• 26.12.2011  18:15
    Hodně štěstí, Charlie: Film o velké cestě (TV film) (2011)

V duchu seriálu, ale o krapet lepší, bavil jsem se a hlavně to hltá má 18ti měsíční dcera, která to viděla celé už asi desetkrát, takže za ni přidávám hvězdičku navíc.

• 18.11.2011  21:31
    Marley a já (2008)

Moc pěkný film ze života a kdo jednou měl psa a přišel o něho podobným způsobem, muselo mu závěrečných pár minut vehnat slzy do očí.Takže hlavně za druhou půlku filmu dávám 4*. Končí to smutně, ale uvěřitelně, nemám totiž rád vykonstruované americké happy endy.

• 31.10.2011  08:12
    Orphan (2009)

Po delší době výborný thriller až horor, napětí stále graduje, atmosféra houstne, i když se dal konec předpokládat, vůbec jsem se ani minutu nenudil a moc jsem přál nepochopené matce. Vera mě opět nezklamala, famózní herecký koncert.

• 4.9.2011  12:24
    Země krásná neznámá (TV seriál) (2004)

Vynikající série dokumentů o problémech na celém světě. Je hrozné, jak si ničeho nevážíme a celou planetu strašně rychle devastujeme...jen zlomek lidí ji chrání a pomáhá, což je strašné, chudáci další generace. Moc mě to zaujalo a bohužel i velmi znepokojilo.

• 3.8.2011  12:21
    Amelia (2009)

Bylo to sice místy nudné, ale mě se to jako celek líbilo, možná tomu dopomohlo,že jsem to viděl v HD kvalitě. Swanková mě opět přesvědčila, že patří mezi současné nejlepší herečky a dokáže zahrát cokoliv, byla velmi přesvědčivá.

• 1.8.2011  23:24
    Lítám v tom (2009)

Z Reitmana roste PAN režisér, který má velký cit pro životní témata. Clooneyho moc nemusím, ale v tomto filmu si mě získal, zahrál to skvěle a také mě velmi okouzlila Vera Farmiga. Fajn film ze života.

• 31.7.2011  21:57
    Na cestě po Boskovicku (TV film) (2011)

Tento kraj mám moc rád.

• 31.7.2011  21:55
    Výletníci (TV pořad) (2011)

Humor obou "sporťáků" se mě líbí, jednotlivé díly jsou zajímavé a seznamují nás s místy u nás trochu netradičně a proto se těším na každý nový díl.

• 30.7.2011  09:43
    Český ráj: Ráj v srdci Čech (TV film) (2005)

Asi nejhezčí místo naší země, fakt nádherná příroda a pamatky.Rád se sem vracím.Povedený dokument, který ukazuje vše nejpodstatnější.

• 29.7.2011  22:28
    Pevné pouto (2009)

Velmi, opravdu velmi zvláštní film, ale mě se podání Jacksona líbilo.Už dlouho jsem nic tak zvláštně natočeného neviděl.

• 21.7.2011  21:53
    Temple Grandinová (TV film) (2010)

Silný životní příběh, který mě dojal a hlavně skvělá Claire Danes, která zahrála autistku nezapomenutelně.

• 20.7.2011  21:04
    Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011)

Vydařený a hlavně důstojný závěr a finále celé ságy. Knihu jsem nečetl a i tak jsem se v tom dost dobře orientoval, film měl svižné tempo a působivou,temnou atmosféru!Zkrátka finále jak má být, až je mě líto, že je konec této pozoruhodné ságy.

• 16.7.2011  12:55
    Rozhoupaný svět Rudolfa Krautschneidera (2009)

Ruda je velmi zvláštní člověk a zažil jsem ho i osobně na přednášce, má velké charisma a srdce, což bylo cítit i z tohoto povedeného dokumentu...

• 14.7.2011  22:28
    Zavěste, prosím (2000)

Strašná nuda, zdlouhavý film prakticky o ničem...

• 15.6.2011  14:21
    Tři dny ke svobodě (2010)

Velmi zajímavý a napínavý film, kdy jsem hlavním hrdinům neustále držel palce, ať to vyjde...

• 22.4.2011  11:57
    Starosti starosty (2004)

Dnes jsem to viděl podruhé a bavil jsem se stále velmi dobře, vtipná komedie,která ukazuje svět dvou naprosto protikladných lidí,zvyšuji ze 3 na 4 *,i když bych tomu nejraději dal 3,5* . Hackmana mám rád a této komediální role se zhostil se ctí.

• 19.4.2011  12:25
    Sherlock (TV seriál) (2010)

Velmi zajímavé přenesení klasických postav do současného Londýna, včetně nejmodernějších technologií mě dost nadchlo,i když jsem zastáncem klasiky. Moc se mě líbí i klasický anglický humor,který tuto záležitost posunuje téměř k dokonalosti, i výběr ústřední dvojice se mě velmi zamlouvá.Hlavně Freeman je skvělý,jeho grimasy jsou nezapomenutelné.První díl mě naprosto uchvátil a byl špička,druhý byl trochu rozvláčnější,ale už se moc těším na třetí. Mé hodnocení zatím 4,5* - 1.díl -100 % , 2.díl - 75 %. Tak poslední díl opět velmi napínavá podívaná s neukončeným koncem,paráda,už se těším na další sérii. 3.díl - 95%

• 18.4.2011  11:10
    MacIntyre: Reportáž točená inkognito (TV film) (2000)

Vynikající dokumenty neohroženého novináře!Moc mě zaujal hlavně díl o rowdies Chelsea!

• 25.2.2011  11:05
    Poslední císař (1987)

Výborně natočený film,který jsem viděl dost dávno,ale udělal na mě moc velký dojem,takže se na něho rád dnes podívám znovu!VÝBORNÁ VÝPRAVA A REŽIE,CELKOVĚ MOC POVEDENÉ!

• 5.2.2011  15:19
    Policejní akademie 3: Znovu ve výcviku (1986)

Je to stále sranda,ale už má tato série upadající úroveň.Poslední slušný díl!

• 5.2.2011  15:18
    Policejní akademie 2: První nasazení (1985)

Velmi zdařilé pokračování.

• 5.2.2011  15:18
    Policejní akademie (1984)

Jedna z nejlepších bláznivých komedií všech dob v čele s Guttenbergem,výborným komikem.

• 2.2.2011  12:04
    Pojďme za zvířátky (TV seriál) (2000)

Pěkný a milý animovaný seriál pro děti,který zbožňovala moje dcera.

• 16.1.2011  13:51
    Podezřelé prázdniny (TV film) (1971)

Moc mě to jako dítě bavilo a přišlo mě to strašně záhadné.

• 15.1.2011  18:34
    Jak se točil seriál Četnické humoresky (TV film) (1998)

Seriál dělaný profesionály na všech postech a hlavně s láskou!

• 13.1.2011  13:25
    Trucky na ledě (TV pořad) (2007)

Velmi zajímavý dokument.

• 10.1.2011  21:24
    Do naha! (1997)

Velmi příjemná a milá komedie,moc jsem se bavil tímto britským humorem!

• 9.1.2011  09:16
    Ukradli torzo Jupitera (1980)

Vynikající francouzská komedie s nezapomenutelnou ústřední dvojicí!

• 5.1.2011  15:13
    Poslední templář (TV film) (2009)

Hodně stupidní a plitké a přitom je to tak skvělé téma.

<< předchozí 1 2 3 4 6 9 11