Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krátkometrážní

Biografie (5)

Ti West (režisér / střihač / scenárista)

25.07.2013

Ti West je hororový režisér, který se narodil 5. listopadu 1980 a je známý jako  režisér, scénárista a herec. V roce 2001 vystupoval v časopise Teen People Magazine a úspěšně absolvoval Vysokou školu výtvarných umění.Tento velký fanoušek hororových děl se začal později zajímat o hororový žánr a také se na něm začínal podílet.… (více)

Daniel Myrick (režisér / scenárista / střihač)

10.05.2013

Daniel Myrick je americký filmový režisér, který se narodil 30. listopadu 1962 v Sarasotě na Floridě. Vystudoval filmovou školu University of Central Florida v roce 1994. Začal spolupracovat s Eduardo Sánchezem na budoucím projektu Záhada Blair Witch a s a Gregg Halem na trilogii krátkých filmů. Myrick se živil tím, že pracoval… (více)

Scott Derrickson (režisér / scenárista / producent)

21.04.2013

Vyrostl v rodině, kde všichni sledovali spousty filmů, Scott Derrickson si filmy zamiloval, ale pouze jako zábavu. Nezvažoval, že by se někdy mohl zajímat o filmovou tvorbu, než začal chodit do školy.Po absolvování Biola univerzity bakalářských titulů v oboru humanitních studií a komunikací Derrickson získal magisterský titul v… (více)

Víctor García (režisér / scenárista)

31.01.2012

García se narodil v Barceloně, v prosinci 1974. K filmu se dostal jako tvůrce speciálních efektů. V roce 2000 pracoval na efektech k filmu FAUST: SMLOUVA S ĎÁBLEM. Později byl zaměstaný u španělské společnosti DDT Efectos Especiales, která se zabývá speciálními efekty a zároveň pracoval na televizních reklamách a pořadech.… (více)

Brian Gilbert (režisér / herec)

12.06.2009

Brian Gilbert je filmový režisér. Narodil se v Anglii a jako dítě žil v Austrálii, kde hrál ve filmu. Vrátil se do Anglie ve věku čtrnácti let a dokončil zde své vzdělání na Oxford University.Jako profesionální herec začal až v roce 1979, kdy se připojil k Národnímu filmu a k televizní škole jako student režie. Šlo mu to… (více)

Reklama