Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krátkometrážní

Obsahy (21)

Gerald's Game

Gerald's Game (2017)

Manželský pár Gerald a Jessie si vyjel za sexuálními hrátkami na osamělou chatu u liduprázdného jezera Kashwakamak Lake ve státě Maine. Jessie je při jednom milování právě uvězněná v poutech, ale nějak se jí to nelíbí - tím spíš ne po tom, co její manžel umírá na srdeční záchvat a daleko široko není, kdo by jí pomohl. Je donucená zápasit se svými vlastními vnitřními démony a potlačit vzpomínky, aby dokázala uniknout ze své nezáviděníhodné situace. Démonové ji však nepřestanou pronásledovat ani tehdy, když je volná... (text z přebalu knihy)

Démonova levárna

Démonova levárna (2013)

Mladý chlapec jménem Roscoe najde portál do jiného světa, kde se bude učit magii od staršího démona známého jako Dimwos. Dimwos vychová chlapce v muže a zjevuje mu mnohá tajemství.

The Canal

The Canal (2014)

Filmový archivář David (Rupert Evans) zažívá poslední dobu těžké časy, protože má podezření, že jeho žena Alice (Hannah Hoekstra) ho podvádí s Alexem (Carl Shaaban), jedním z jejích pracovních klientů. Toto napětí je ještě umocněno, když David dostane v práci od Claire (Antonia Campbell-Hughes) archivní záběry, které ukazují, že jeho dům byl v roce 1902 dějištěm brutální vraždy. Postupně je stále více neklidný a zmatený, sleduje manželku do nedalekého vodního kanálu, kde zjistí, že opravdu má poměr s Alexem. Když se Alice krátce poté ztratí, David se stane hlavním podezřelým z jejího zmizení. Jak policie pokračuje v pátrání, čím dál více je přesvědčena, že David zavraždil svou ženu a snaží se najít důkaz, který by ho usvědčil.

Scintilla

Scintilla (2014)

Elitní tým žoldáků je najat na tajné operace hluboko uvnitř bývalého Sovětského svazu. Jejich posláním je dostat se k podzemní laboratoři a zajistit vzorky geneticky modifikovaných lidských a mimozemských hybridů. Začne boj s ozbrojenou domobranou, stejně jako s temným a hrozivým stvořením. Šance na přežití jsou nevalné...

Když zvířata sní

Když zvířata sní (2014)

Šestnáctiletá Marie žije na malém ostrově se svou těžce nemocnou matkou a se svým otcem, který se stará o rodinu. Ale najednou se stane několik záhadných úmrtí a Marie začíná cítit, že s jejím tělem se děje něco divného...

Zlo nikdy nespí

Zlo nikdy nespí (2016)

Somnia je další z filmů režiséra Mikea Flanagana, který má za sebou úspěšné hororové filmy. Přináší do tohoto žánru svůj osobitý styl. Somnia je film o osiřelém dítěti, které trápí jeho sny. Emocionálně nadpřirozený thriller, kde se sny (noční můry) dítěte projevují i fyzicky.

Womaneater

Womaneater (1957)

Womaneater je horor/sci-fi film režírovaný Charlesem Saundersem. Hlavní roli zlého doktora Jamese Morana ztvárnil George Coulouris a Sally Norton si zahrála Vera Day. Děj filmu se točí kolem vědce doktora Morana, jenž v Amazonii objeví speciální druh stromu, který může produkovat speciální elixír. Ten probudí mrtvé zpět k životu. Chce-li však doktor elixír, musí stromu obětovat ženy.

V/H/S: Viral

V/H/S: Viral (2014)

Třetí díl povídkové série V/H/S sleduje skupinu teenagerů, kteří se nevědomě stali další senzací internetu. Jako u předchozích dílů je film rozdělen na několik částí. Mezi ně patří například příběh nepříčetného iluzionisty, který získá magický předmět velké síly. Nebo domácí stroj, který otevírá dveře do paralelního světa. Příběh dospívajícího bruslaře, který se nechtěně stal terčem mexické organizace, která sleduje sériového vraha. Části jsou pojmenovány "Dante the Great", "Bonestorm", "Vicious Circles", "Parallel Monsters" a "Gorgeous Vortex". Za každou částí stojí jiný režisér a každý si svůj příběh pojal po svém.

Hobit: Bitva pěti armád

Hobit: Bitva pěti armád (2014)

Hobití sága Petera Jacksona podle předlohy J. R. R. Tolkiena se chýlí ke konci. Šmak se na konci druhého filmu pekelně rozzlobil a rozhodl se srovnat se zemí Jezerní město. A to, že u toho zpopelní i jeho obyvatele, ho zrovna moc netrápí. Navíc se blíží i armáda skřetů a schyluje se k obrovské bitvě. Hobit Bilbo je ale spolu se svou trpasličí partou blízko pokladu a zdá se, že podobné problémy je moc nezajímají. Brzy ale budou muset i oni sáhnout po zbraních. Když ale zvítězí, povede se jim dostat v pořádku domů?

10 pravidel jak sbalit holku

10 pravidel jak sbalit holku (2014)

Marek je typickým příkladem mladíka žijícího ve vlastním světě. Je to chytrý a milý vědátor zabraný do studií astrofyziky. Jeho největší láskou jsou hvězdy a horoskopy. Jeho dráhu mu však jednoho dne překříží dívka a její přítomnost mu zcela obrátí život naruby. Marek se do ní tak bezhlavě zamiluje, že ve škole není schopen ani udělat zkoušky. V tento moment se do věci obouvají jeho  přátelé, kteří se rozhodnou povolat na pomoc Markova otce. Ten je totiž úspěšným vydavatelem řady bestsellerů, a tak není obtížné najít v edičním plánu několik knih na téma, jak získat ženu. Společně pak začnou Markovi připravovat velkou strategickou hru, díky níž by se mu mělo podařit najít cestu k milované dívce. Tím mu však zadělali na nejeden veliký průšvih.

Haunted Ship

Haunted Ship (2019)

Herci a štáb z televizní reality show jsou uzavřeni na strašidelné lodi USS Salem od západu do východu slunce. Jejich záměrem je natočit speciální Halloween, ale namísto toho se stanou obětí nadpřirozeného predátora, který je začne zabíjet jednoho po druhém.

V/H/S/2

V/H/S/2 (2013)

Dvojice vyšetřovatelů hledají ztraceného studenta a vejdou do jeho domu, kde naleznou sbírku videokazet. Na kazetách jsou děsivé záběry a vyšetřovatelé si spojují souvislost mezi kazetami a jeho zmizením.

Trigger Man

Trigger Man (2007)

Film, který je inspirovaný skutečnými událostmi. Příběh tří lovců, kteří se sami stali kořistí.

The ABCs of Death

The ABCs of Death (2012)

The ABC's of Death je ambiciozním dílem, které bylo natočeno na části, na kterých se podílelo v režii přes dvě desítky světových talentů filmového žánru. Inspirován dětskými vzdělávacími knížkami ABC, je film složený z 26 jednotlivých kapitol, kde ke každému režisérovi je přiděleno jedno písmeno abecedy. Režiséři potom dostali volnou ruku jak vytvořit příběh, kde nesmí chybět téma smrt.

Chemical 12-D

Chemical 12-D (2010)

Michael Frank se snaží najít protilék ve světě plném zombies. Tento samotář odebírá z ulice nakažené a ve své sklepní laboratoři na nich dělá pokusy. Bohužel jsou zatím neúspěšné a všichni brzy umírají. Má už pěknou hromádku mrtvol na zahradě, ale to ho neodrazuje od dalšího výzkumu. Jenomže Michael tentokrát zajde příliš daleko. Neuvědomuje si totiž, že i nakažení mají svoje rodiny, kterým nejsou jejich blízcí lhostejní, a snaží se je proto zachránit.

Ledové monstrum

Ledové monstrum (2010) (TV film)

Badatel JC (Dean Cain) a expedice vědců mají za cíl najít vrak zmizelé lodi. Loď zmizela před 200 lety za záhadných okolností v Severním ledovém oceánu. JC chce najít vrak dříve, než se to podaří jeho soupeři Hassleinovi (Steven Waddington). Nakonec JC vrak objeví. Hned se vydají vrak lodi zkoumat, během průzkumů se však začínají ztrácet členové expedice. Ti co přežili tvrdí, že za vším stojí ledové monstrum....

Godzilla: Final Wars

Godzilla: Final Wars (2004)

Ďábelští mimozemšťané rasy Xilian probouzí všechna zemská monstra, aby zpustošila většinu hlavních měst na Zemi, včetně Tokia, New Yorku, Sydney, Šanghaje i Paříže. Na Godzile a obraných silách Země nyní leží úkol porazit v konečné bitvě o záchranu Země monstra a Xiliany.

Black Circle Boys

Black Circle Boys (1997)

Kyle Sullivan se se svými rodiči stěhuje do jiného města poté, co nešťastnou náhodou zemře jeho dobrý přítel. V nové škole se seznámí s podivínským Shanem Carverem, který je vůdcem malého spolku Black Circle Boys.A když si Kyle uvědomí, že Shane je ve jménu bratrstva schopný zabít i jeho členy, je už možná pozdě.

Beyond Dream's Door

Beyond Dream's Door (1989)

Ben Dobbs je studentem psychologie a něco podivného se s ním děje. Mívá často noční můry, které se ovšem prolínají s realitou. Své sny zapisuje a dává je k posouzení profesoru Noxxovi. I on poznává, že něco není v pořádku. Stojí za tím experiment, jehož se Ben účastní? Lidé, kteří v Benových „snech" umírají, v reálném světě mizí. Skutečnosti nasvědčují tomu, že mladík ztratil nad svými strašidly kontrolu a jsou jimi postiženi i ti, které žádá o pomoc. Jedinou nadějí na záchranu je skoncovat s příšerou, která prošla dveřmi snů.

1920

1920 (2008)

Děj filmu se odehrává v roce 1920 v opuštěném domku, který se nachází v neobydlené oblasti. Už několik let se stává, že ten, kdo tu bydlel a následně se snažil dům opustit, zahynul za strašlivých a nevyjasněných okolností.

Reklama