Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Horor

Deníček (7)

pocatek je blbost

Počátek je blbost, řekl bych i ztráta času, vstupovat do cizích myšlenek skrze krevní oběh s použitím nějakých všem společně distribuovaných sedativ je trapná představa, to vám jistě potvrdí každý zkušený anesteziolog.

ALICE GUY

pro opravdove film fajnsmekry mam par cennych filmu od Alice Guy....samozrejme po dohode, ktera pro me neskyta materialni vyhody.

svet Nagualu

kdyz se chce clovek zabyvat svetem Nagualu, jak jej popsal C. Castaneda, musi se neustale  mit napozoru jelikoz dnesni svet si vynucuje schopnost ohlizet se .Jednim z aspektu teto bdelosti je i to, jestli se nedostal do financni tisne, ktera by mu ustedrila tezkosti,kdyz politicka a ekonomicka situace spis signalyzuje blizici se pohromu.Sam si dohlidnout  zda ma stabilni postaveni , praci a soucasne najit vyvazenou cestu, jak jit dost individualisticky za naplnenim sveho zameru, ale zaroven moc nevybocovat a snazit se nepusobit moc podivinsky. Vyhybat se emocni zatezi, kterou spestruji ostatni lide temto poutnikum zivot , kdyz emoce , kterymi se clovek nerad zabyva, odebiraji zivouci energii a zbytek sil. A v neposledni rade umet se zastavit a rozhlednout se a doufat, ze cesta, po ktere  kraci za poznanim, ma srdce.

svet Nagualu

pravidlo

dal jsem si za ukol nehadat se s Nolanovymi batmanovci a vyznavaci Pocatku...za par let doufam, ze se tech nesmyslu nabazi a v TOPCE CSFD budou vymenene za kvalitnejsi filmy.

POCATEK

snad se najde par lidi, kteri me daji za pravdu, ze u tohoto filmu byla dokonalost zalozena na hovadine, obrazne receno!

Po nekolik dni me navstevovali jen rozezleni vyznavaci Pocatku, takze jsem se naucil si vazit  kazdeho uzivatele, ktery do tohoto spolku nespadal.

ad

Nejspis bych mohl vsechny sve difxy v avi formatu ,ktere jsem stahnul z netu repasovat(predelat) pres konkretni program  NERA do puvodni origin. podoby ,tak jak to praktikuje Sulafelix a dalsi a pak predelat zaznam ve sve filmotece a misto jine zapsat  dvd original   ,ale delat to nebudu z duvodu,ze original bez doplnku, povidani o filmu a bonusovych materialu moc neuznavam.