Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Fantasy

Recenze (6)

plakát

L. A. - Přísně tajné (1997) 

Tak tohle byla doopravdy jízda. Top krimi film a možná top film vůbec. Scénář, herci i úžasně zachycená atmosféra doby. Ani nemůžu říci, který z herců mě v tomto filmu vlastně oslovil nejvíc.:)) ale Sežant Bud White Russela Crowa........................:) nicméně skutečně mohu řci jen samá superlativa. Jasných *****

plakát

Dokonalý trik (2006) 

Řekl bych, že hodnotit tento film je u mě naprosto zbytečné. Všechna chvála už zde byla řečena a já bych se jen opakoval. Jediné co mohu dodat je, že Christopher Nolan je pro mě momentálním režisérem č.1. a že mu děkuji, protože tenhle příběh je pro oko diváka opravdová lahůdka, ocitáte se v úplně jiném světě, bohužel na konci toho všeho musíte vyndat dvd z přehrávače a opět procitnout do reality.....

plakát

Cesta do zatracení (2002) 

No...mám pocit jakoby mě někdo trefil do zad :))) ne, za sebe opravdu musím říct, že to byla strhující, dechberoucí podívaná....rukopis Sama Mendese je zde patrný, spoustu společných prvků jako v Americké kráse. K výkonu Hankse nebo Pula Newmana nemusím cokoli dodávat...a plešatý Jude Law dokázal, že se již dávno zařadil mezi elitu. Navíc filmy, které jsou zasazené do doby americké hospodářské krize a gangsterky si mě vždy získají. Vždy propadnu nostalgickým pocitům. Tudíž ještě jednou díky za to, že mě Sam Mendes do té doby nechal alespoň na chvíli nahlédnou.

plakát

127 hodin (2010) 

Good morning everyone, it is 7 o´clock here in canyonland, USA. :)) nejzábavnější scénka....bohužel, ty ostatní už tak zábavné nebyly. Proč taky :)). Nicméně tenhle film mě bavil, myslím, že na něj jen tak nezapomenu ( možná jen proto, že mám rád životpisné filmy) pro někoho tam byly některé scény zbytečné, taky jsem si říkal, že by to šlo shrnout do pěti minut, ale pravda je, že takhle nějak si představuju, že člověk smýšlí, když se dostane do takové situace. Pro mě mistrná režie pana Boyla. Ovšem poslední scénka v kaňonu vskutku jen pro otrlé :)).....ale...mám rád happy endy, proto volím *****.

plakát

Kruh (2002) 

Původně jsem tento film ani nechtěl sledovat.... Po tom co mi pár přátel "nahlodalo" hlavu tím, ať se mrknu, jsem tak učinil. No, musím říct, že kruh svůj úkol splnil a já jsem celou dobu musel dýchat opravdu z hluboka. Na konci toho všeho jsem se přesvědčoval, že nic takového není možné, ale ještě pár hodin potom jsem z toho zůstal "paf". 4 protože nakonec jsem se opravdu přesvědčil :))

plakát

Věčný svit neposkvrněné mysli (2004) 

Páni....tak nevím, moje hodnocení je pouze 4, ale jak to tady tak pročítám asi po druhém zhlédnutí jednu přidám...nicméně...nápad velice originální, zase jsem viděl něco trochu z jiného soudku, avšak byli pasáže, kdy jsem se trochu nudil. U mě 80%.