Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Horor

Recenze (34)

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Zdlouhavá nezajímavá protirasistická slátanina. Volnýčasberoucí nudné scény bohužel nevynahradí skvělý Christoph Waltz. Hip hop ve westernové přestřelce je neuvěřitelný. Role Djanga by tak více slušela raperovy DMX. Leonardo neohromil a bezkonkurenčně nejhorší na place je sám Quentin. Závěrečná scéna je groteskní. Co se to stalo?

plakát

Prometheus (2012) 

Sračkovitá tuctová sájfáj hovadina, která s atmosférou Vetřelce nemá nic společnýho. Natočený jenom jako blokbástr kvůli prachům. Postavy se chovají vyloženě hloupě, jenom tak dvě hoďky pobíhaj sem a tam a nakonec se nechaj celkem snadno pozabíjet ... to že jsou astronauti? Scénáristicky poslepovaný z různejch jinech béčkovejch filmů. Spešl triky to nezachráněj.

plakát

Agent bez minulosti (2002) 

Prostoduché špionážní béčko. Nerafinovaná zápletka. Matt Damon jako superšpion je přesvědčivý asi jako příčesek. Těžko uvěřitelný konec.

plakát

Černý pásek (2007) 

"Tvoje výpady jsou tak dokonalé." Ukázky zdrcujících TODOME WAZA technik konečného úderu. Dva studenti karate stojí proti sobě. Jeden z nich je jako DarthVader, který se přiklonil na temnou stranu síly, totiž temnou stranu karate. Druhý je jako Obi Wan, který věří, že hněv plodí zlo. Nakonec si to Vader a Obi rozdají o Kuro Obi. Herecké výkony neherců výborné. Jinak vcelku trošičku nudné. POZOR ... není dabing. Pro ty co neumí číst značně diskvalifikační.

plakát

8 žen (2002) 

Původně divadelní hra a klasická detektivka. Na song a tanec Emmanuelle Béart asi nezapomenu. U ní nejvíc vynikne inteligentní francouzský šarm. Ostatní herečky výborné. Chytrá pointa filmu.

plakát

Válečný kůň (2011) 

Kdysi jsem míval takovýho králíka. Jmenoval se WAR RABBIT JOEY. Naprosto předvídatelné rodinné béčko, ale musím uznat, že tomu koňovi jsem fakt fandil. Dokázal to. Dokázal.

plakát

Sherlock Holmes: Hra stínů (2011) 

Víc akce, víc výbuchů. Spíš akční film, než detektivka kde by mohl divák sám pátrat a dedukovat. Dějová nepřehlednost. To jsou hlavní negativa, nicméně pro mně byla vždy důležitá originalita a o originální a nový přístup tady skutečně není nouze. Sherlock Holmes se jako správný akční hrdina vrací v moderním pojetí. Výborná spolupráce herců Holmese a Watsona. Povahově je Holmes podobný Dr.Houseovi a Watson Dr. Wilsonovi. Záporák nebyl nikterak herecky výrazný, ale role je dobře napsána a Holmes má proti sobě konečně někoho inteligentního. Režisér se značně vyřádil ve zpomalovaných záběrech. Kupodivu to tolik neruší. Pro mně o něco lepší než jednička.

plakát

Velkej biják (2007) odpad!

Bezmozková parodie asi na 125 347 filmů. Návod jak natočit parodii tak, aby nebyla vtipná. Příšerná ostuda. Režiséra i herce bych nechal popravit. A možná bych je před tim i mučil. Co můžete čekat od lidí co dělaly Tupíry. Ať už je proboha někdo odstraní.

plakát

Avengers (2012) 

Ideální film pro teplý.