Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Zajímavosti k filmům (5)

Četnické humoresky - Epilog

Četnické humoresky - Epilog (2007) (epizoda)

Ve scéně, kdy vyskočí Jarý (Ivan Trojan) ze startujícího letadla, jsou z jeho oken dobře patrny květiny v trávě, takže letadlo ve skutečnosti stojí.

Jak se zbavit přátel a zůstat úplně sám

Jak se zbavit přátel a zůstat úplně sám (2008)

Název filmu v originále How to Lose Friends & Alienate People je parodií na známou příručku o jednání s lidmi Dala Carnegieho "How to Win Friends and Influence People" ("Jak získávat přátele a působit na lidi").

Dva výtečníci

Dva výtečníci (1977)

V jedné scéně přijde policejní auto Matta (Terence Hill) a Wilbura (Bud Spencer) o dveře řidiče i spolujezdce. Jedná se v tu chvíli o Plymouth Satellite. Když však v následující scéně přijíždějí s poškozeným autem ke stanici, je jím automobil Dodce Coronet. Jde o sesterské vozy, které se ovšem liší maskou, přední i zadní kapotou a drobnými detaily.

Strašidelný autobus

Strašidelný autobus (2005)

Jméno hlavního hrdiny Onnoval (Serge Price) je přesmyčkou jména autora knižní předlohy Paula van Loona.

Muži v černém 3

Muži v černém 3 (2012)

Ve scéně, kdy J (Will Smith) v roce 2012 telefonuje ze svého bytu K (Tommy Lee Jones), visí mu za hlavou velká fotografie Franka, mluvícího mopsíka z prvních dvou dílů série. Když ho pak v roce 1969 zastaví policie cestou na Coney Island, stojí v pozadí cirkusový poutač lákající na "neuvěřitelného mluvícího mopsa".

Reklama