Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Krátkometrážní

Recenze (1 082)

plakát

$9.99 (2008) 

Krásná hra loutek, které jsou v jistém smyslu velmi reálné, ale přitom si zachovávají specifickou atmosféru ruční práce. Akorát mě trošku štve, že se divák nedozví, jaká je Camille :) Ač je většina postav lidských, animace má zde své jasné opodstatnění. Ať už výtvarné nebo jako prostředek pro vyjádření některých věcí. Atmosféricky smutné, ale v jádru inteligentní a poučné. *** Ve zkratce: Co není zadarmo, je za $9.99.

plakát

Abeceda (1969) (studentský film) 

Nějakou atmosféru to má... A B C D E F G ...

plakát

Absurdistán (2006) 

Geniální námět natočený geniálními lidmi z 26. století. *** Ve zkratce: V 21. století je to bohužel jen průměr.

plakát

Adaptace (2002) 

Charliemu Kaufmanovi došly nápady a tak píše sám o sobě. Scénář je překombinovaný a oproti např. V kůži Johna Malkoviche nepřináší žádné extra cool nápady... Tedy přináší, ale spíše než cool působí trochu bezradně. Nicolas Cage vypadá a hraje docela solidně, což bylo docela příjemné překvapení. A tak pro mě největším zpestřením byly kytičky na konci. *** Ve zkratce: Charlie Kaufman se snaží dokázat, že mu došly nápady tak přesvědčivě, až mu to uvěříte.

plakát

Adelheid (1969) 

Jako s pár herci a převážně na jedné lokalitě hezky sehraný, ale kdo se na ty válečný neromantiky má s nadšením koukat přes hodinu a půl?  Ve zkratce: "Á dala hejt" [Ponrepo]

plakát

Agent Orange (2004) 

Originální, svižné, na malém prostoru velmi obratné, na krátké stopáži velmi obsažné.*** Ve zkratce: Na oranžovo prosím.

plakát

Ahoj Pipi! (1969) 

Pro dospělé diváky to sice bude až moc naivní, ale pro děti je to perfektní snový film! Akorát ten nový český dabing (vytvořený v roce 2011) poněkud kazí dojem, ale pokud vám nic neevokuje ten původní, tak se to dá přežít. *** Ve zkratce: Zopakujte si nábosilku.

plakát

Ajťáci (2006) (seriál) 

Snaha bavit za každou cenu mě příliš nebavila. Není to komické, není to vtipné. Sem tam se vloudí velmi povedená scénka, ale celkově mě to nebavilo. A když mě něco přestane bavit po dvou dílech, tak mi to asi opravdu nesedlo. Viděny dva díly třetí série. *** Ve zkratce: Neoslňující hardware, nevtipný software.

plakát

Akumulátor 1 (1994) 

Neviděno úplně celé. *** Občas mi to přišlo překombinované.

plakát

Albert (1985) (TV film) 

Takovej Vláčilův komorní Amadeus s Vodkou. [Ponrepo, televizní kopie]