Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Romantický
  • Akční
  • Horor

Biografie (7)

Daniela Denby-Ashe (herečka)

19.08.2010

Daniely otec Miroslaw Pszkit je původem Polák, který se přestěhoval do Anglie ve 12 letech, matka je Francouzka narozená v Anglii. Daniela mluví plynně anglicky, francouzsky a polsky. Předtím, než se její rodiče vzali, údajně použili telefonní seznam, ve kterém hledali vhodné anglicky znějící příjmení, protože pro Angličany… (více)

Anna Maxwell Martin (herečka)

30.04.2009

Navštěvovala Beverly High School v Anglii, kde vystupovala ve školních hrách. Své prostřední jméno Maxwell přijala od svého dědečka, když se připojila k britské odborové organizaci pro herce (British Actors' Equity Association), a to proto, aby se její jméno rozeznalo od jména jiné členky, která měla stejné. Její otec byl… (více)

Anna Kulovaná (herečka)

30.04.2009

Annu a její sestru vychovávala pouze matka. Na základní škole se poprvé setkala s modelingem, u kterého ale vydržela pouze pár týdnů. Jako střední školu si zvolila taneční konzervatoř Duncan Center, kterou úspěšně dokončila. Dvakrát se zkoušela přihlásit na DAMU, ale neúspěšně, proto se začala na nějaký čas věnovat studiu… (více)

Harriet Walter (herečka)

30.04.2009

Harriet Mary Walter je neteří slavného britského herce Christophera Lee. Navštěvovala dnes už neexistující školu pro dívky Cranborne Chase School. Po studiu na London Academy of Music and Dramatic Art získávala zkušenosti s putovními divadelními společnostmi. Její životní partner byl herec Peter Blythe, který zemřel roku 2004.… (více)

Max Minghella (herec / scenárista / producent)

30.04.2009

Celým jménem Max Giorgio Choa Minghella je synem Oscarem oceněného režiséra Anthonyho Minghella a tanečnice Carolyn Choa. Jeho otec má italské předky, jeho matka narozená v Hong Kongu má čínský a skotský původ. Dostalo se mu vzdělání na dvou soukromých školách - University College School v Anglii a potom navštěvoval… (více)

Brendan Coyle (herec)

30.04.2009

Nejvíce se proslavil dvěma rolemi. První v seriálu TRUE DARE KISS, druhá v BBC dramatu LÁSKA V BÍLÉM PEKLE (North and South), kde hrál dělníka a vůdce stávky Nicholase Higginse. V roce 1981 začal studovat drama v Dublinu a o dva roky později dostal stipendium na Mountview Theatre School v Anglii. V roce 2001 se objevil v filmu… (více)

Sinéad Cusack (herečka)

30.04.2009

"Herectvím se bojácná a plachá osoba mstí světu."Sinéad Moira Cusack je irská divadelní, televizní a filmová herečka. Obdržela dvě nominace na cenu Tony Award - za nejlepší herečku v hlavní (film MUCH ADO ABOUT NOTHING) a ve vedlejší (film ROCK'N'ROLL) roli. Její rodiče byli herci a její tři sourozenci jsou také herci.Její… (více)

Reklama