Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Dobrodružný

Obsahy (4)

Jedině ona

Jedině ona (2010)

Leslie Wright (Queen Latifah) je fyzikální terapeutka, která dostane životní job - pracovat s NBA All-Star Scottem McKnightem (Common). Všechno je v pořádku, dokud se Leslie do Scotta nezamiluje. Je Leslie předurčena hrát roli "nejlepšího přítele" navždy, nebo Scott konečně uvidí, že to, co vždycky chtěl, je přímo před ním?

Jíst, meditovat, milovat

Jíst, meditovat, milovat (2010)

Elizabeth (Julia Roberts) si celý život myslela, že má vše, co by mohla chtít. Dům, chatu, manžela, ale jediné, co jí chybí, je dítě. Časem si ale uvědomí, že to, co od života očekává, jí celou dobu chybí. Rozvede se, hodí za hlavu spokojený domácí život a vydá se na cestu kolem světa k poznání sama sebe a svého opravdového osudu.

Šéfe, jsem v tom!

Šéfe, jsem v tom! (2009)

Lindsay Lohan hraje dívku Theu, která, když zjistí, že jí hrozí vyhazov z milované práce, je schopná i lhát všem lidem kolem sebe. Vymyslí si jednoduchou lež, že je těhotná, ale postupem času zjišťuje, že to má své výhody. Byla vždy opovrhována a najedou si jí všichni všímají a užívá si luxusu. Ale každá lež jednou praskne…

Šílený

Šílený (2008)

Film je inspirovaný životem Hanka Garlanda, legendárního kytaristy z Nashvillu. Díky svému talentu se brzy prosadil a poté ho vyhledávali takové hvězdy jako Elvis Presley, aby jim pomohl nahrát jejich desky. Hank pohybující se po celém USA se stával čím dál slavnější, kvůli svým názorům se ovšem dostával často do konfliktů s obchodní,rasovou a sociální vrstvou. Ale byl to až vztah s jeho manželkou Evelyn (Ali Larter), co ho vedlo k zániku. Evelyn byla jiná než kterákoliv žena, co potkal. Zahlédl ji při schůzce v klubu Day v Chicagu, Evelyn ho nadchla a fascinovala a po romantické vichřici se hned vzali. Evelyn se zdála dokonalá, jenže nesnesla fakt, že Hank miluje jí i hudbu, a tak začala demonstrovat, aby miloval pouze jí. Po autonehodě a po léčbě už nikdy nehrál.
Film vyhrál několik cen na různých filmových festivalech, včetně za nejlepší režii,hudbu a scénář.

Reklama