Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Krimi

Zajímavosti k filmům (9)

Memphiská kráska

Memphiská kráska (1990)

Srdeční masáž, kterou Val (Billy Zane) dává Dannymu (Eric Stoltz), by nebyla možná, protože práce Baltimorských lékařů Kouwenhovena, Knickerbockera a Judea o masáži srdce se objevily až počátkem 60. let 20. století.

Nevědomí

Nevědomí (2013)

V záběru, kdy TET vybuchuje, na Zemi padají drony a poté následuje pohled na dvojici postav a mrtvé lidi v pozadí, kteří zemřeli při předchozím útoku, je možné nalevo od pootevřených vrat zahlédnout ležící postavu, která pokyvuje hlavou.

Co ty jsi za číslo?

Co ty jsi za číslo? (2011)

V čase 1:45 nasedá Ally (Anna Faris) do auta, aby se vydala opět na cestu v hledání. Po rozjezdu si odškrtává svatební událost a v momentě, kdy odloží papír, je na tachometru auta ručička na 0 mp/h.

3:10 Vlak do Yumy

3:10 Vlak do Yumy (2007)

V osmé minutě, kdy bandité přepadávají dostavník, obsluhují kulomet dvě osoby, z nichž jedna je zastřelena. V záběru o minutu později však za kulometem vidíme opět dvojici.

Holky z naší školky

Holky z naší školky (2007)

Ve scéně v 41. minutě, kdy Flash (Russell Brand) vyučuje zločin, je možné vidět na tabuli první tři zločiny, avšak v momentě, kdy žačky řeknou další "krádež", je v záběru na tabuli hned 5 zločinů, pričemž „krádež“ je šestá.

Líbáš jako ďábel

Líbáš jako ďábel (2012)

Ve scéně, kdy se Kristýna (Nela Boudová) chystá odjet autem, odemyká jej dálkovým ovládáním. Hned na to však odemyká znovu ještě klíčem.

Elitní jednotka

Elitní jednotka (2007)

Ve filmu odehrávajícím se v roce 1997 se v jedné scéně objeví Volkswagen Golf čtvrté generace, ten se ale začal vyrábět až roku 1998.

Reklama