Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Akční
  • Krimi

Recenze (78)

plakát

Král Šumavy: Fantom temného kraje (2022) (seriál) 

Opravdu jsem čekal, že Voyo pro Novu objevilo to kouzlo mini-sérií, které máme všichni tak rádi na jiných VOD a (ne)skončilo to, jako vždycky. Dát tomu ještě jeden díl, příběh nějak smysluplně zakončit, tak 4* - není se o čem bavit, protože mě opravdu bavilo téma, prostředí, charaktery i motiv, který je (v originále "Krále Šumavy" pokroucen sovětskou propagandou).

plakát

Blackout (2021) (seriál) 

Není to tak dobré, jako knižní předloha, protože vynechali spoustu zajímavých a hlavně technických detailů, na které se kniha zaměřuje. Jsem ale rád, že tento seriál vznikl.

plakát

Na lovu (2021) (pořad) odpad!

aha, proč by se člověk, který zná odpověď na to, kdo si uprdnul v 3604. díle Ulice i na komplexní encyklopedické otázky nepřihlásil do nějaké reálné vědomostní soutěže a nezpeněžil své nadání? :D

plakát

Vegani a jelita (2021) (seriál) 

"Podle mýho názoru, je to věc názoru..."

plakát

Woodstock 99: Mír, láska a běsnění (2021) 

HBO woke Documentary. Zas jako na druhou stranu, pokud nahá holka skanduje refrén písničky Hot dog od Limp Bizkit "You wanna fuck me like an animal" a myslí si, že se k ní v pitu všichni budou chovat jako gentlemani, tak nevím mno... :D

plakát

Třídní schůzka (2021) (seriál) 

Nedá se někde koupit služba "Marek Daniel na vaši zoom konferenci"?

plakát

Premiér (2019) (seriál) odpad!

ČSFD by mělo neprodleně zvážit změnu stupnice hodnocení, protože jestli to takhle půjde dál, tak budu muset zvednout hodnocení všem těm Babovřeskám apod. minimálně na 4 hvězdy.