Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Drama
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Vrána

Vrána (1994)

Příběh si má zakládat na zajímavosti, a tady je podle mě zajímavá i historie celého dění okolo vrány. počátek byl v prokletém básníkovi E. A. Poe-ovi jehož životní příbkěh v něm vyvolával pocity k napsání Havrana jímž se nechal inspirovat po osobní tragédii James O'Barr k sepsání kultovního komixu Vrána. Ani samotné natáčení však neprobíhalo bez problému. Souhrou nešťastných náhod- poranění techniků, nepochopitelná destrukce kulis až tragickou a stejně nešťastnou smrtí představitele své zřejmě životní role Brandona Leeho. Nestává se mi často aby po prvním zhlédnutí následovalo 2x posobě přetočení VHS a následovalo opětovné spuštění.

Já, robot

Já, robot (2004)

Jeden z nejlepších filmů svého žánru. Dlouho jsem ho přehlížel, ale potom co jsem se k němu dostal na něj koukám velice často. Je pravdou, že jinak velice zajímavá myšlenka by mohla být více vyzdvižena, ale nejspíš je to Alexův styl nechat diváka ať si v tom hledá co chce sám stejně jako u Vrány.

Dracula

Dracula (1992)

Mám-li to srovnat ...Twilight: kill me and dont resurect me! ....Dracula: im immortal Forever and Ever!......Věrná adaptace B.Stockera za kterou by se ani on sám nestyděl. Herce by nikdo nevybral líp, ani hudbu ne. O atmosféře nemluvim, neboť díky ní bych nejradějí žil v tomto filmu.