Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Krimi

Recenze (13)

plakát

Ticho 6–9 (2022) 

Takový ten film, co by bylo dobré vidět znovu, ale zároveň by bylo dost blbé vidět ho znovu.

plakát

Místo činu - Wer bin ich? (2015) (epizoda) 

Wiesbadenská série si pohrává s žánrem, jak to jen jde. Jedna epizoda byla celá ve stylu filmu Na hromnice o den více. A tahle, z roku 2015, posouvá vyprávění do metametaúrovní. Místo komisaře Murota hraného Ulrichem Tukurem v ní vystupuje Ulrichem Tukurem hraný Ulrich Tukur hrající komisaře Murota. Až na to, že ho hrát nemůže, protože je sám obviněný z vraždy. A zatímco se snaží přijít na to, co se děje, bloumá televizí a v kantýně naslouchá plánům na natočení několika scén v kantýně. Připlete se k natáčení frankfurtské série Místa činu, kde opět herci kromě svých postav hrají sami sebe hrající své postavy. Do toho se přidává další herec, který před lety hrál komisaře v lipské sérii a teď hraje sám sebe, jak hraje jinou roli v té frankfurtské...

plakát

Slíbená princezna (2016) (TV film) 

Odvážný úlet, který kazí slabší obsazení (projev hlavní hrdinky mě tahal za uši už v upoutávce na vánoční program) a ztráta dechu na konci. Oproti štedrovečernímu Pravému rytíři ale rozhodně lepší. Body navíc za gopro, steampunk a některé neokoukané tváře. (U jiných doufejme, že zůstanou neokoukané i nadále.)

plakát

Zbrusu Nový zákon (2015) odpad!

Na komedii málo vtipné, na černotu málo černé, na úlet málo ulítlé. Místo toho hodně předvídatelné, hodně ukecané, hodně otravné. (Ale pro lidi, co na Facebooku sdílí různá moudra a dojímadla, to musel být skvělý film.)

plakát

Odsouzené (2009) (seriál) 

D.N.A. umí! Až na tu hudbu z Prison Breaku teda...