Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor

Obsahy (3)

Baaria

Baaria (2009)

Nový snímek slavného sicilského režiséra a scénáristy je zčásti autobiografickým dílem. Příběh odehrávající se v malé italské vesnici Bagheria (sicilský slangový výraz – Baaria), kde se Tornatore narodil, nás zavádí do 30. až 70. let minulého století. Děj vypráví prostřednictvím manželské dvojice, jejich sousedů, přátel a příbuzných. Takhle popisuje životy tří generací, které musí překonat vzestup fašismu, mafie a začátek války.

Canaan

Canaan (2009) (seriál)

Před dvěma lety bylo město Shibuya zničeno teroristickým útokem pomocí nebezpečné biologické zbraně, smrtelným virem Ua. Maria Osawa byla zachráněna, když ji její otec naočkoval protilátkou, ale zůstala v částečné amnézii z šoku, který utrpěla. Nyní pracuje jako kameramanka, která se má sejít v Honk Kongu se svou přítelkyní Cannan, jež byla terčem teroristického komanda Snake. Cannan je speciální vražedkyně pod velením organizace, která se zabývá dosud neznámou a nebezpečnou misí.

Shakugan no Shana

Shakugan no Shana (2005) (seriál)

Příběh se odehrává v japonském městě Misaki. Hlavním hrdinou je čerstvý středoškolský student Sakai Yuuji, chlapec, který si myslí, že jeho život je a bude stejný jako životy milionů dalších teenagerů. Ještě ale neví, že se stane součástí dimenze, jež pokrývá náš svět, Guzy. Při zpáteční cestě ze školy se zrovna ne moc příjemně seznámí s příšerami zvanými Rinne a další hlavní postavou Shanou, která ho zachrání. Ta mu vysvětlí krutou současnost ohledně našeho světa a navždy změní život nejen jemu, ale i jeho dalším spolužákům a především sobě.

Reklama