Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Oblíbené filmy (10)

Fantom opery

Fantom opery (2004)

Velmi velmi jsem se na tenhle film těšila a VŮBEC mě nezklamal,krásná a podmanivá hudba a Gerard Butler v roli fantoma, super,přesně se na to hodil. Určitě je to film u kterého vás bude příjemně mrazit.

Melodie mého srdce

Melodie mého srdce (2007)

Krásný film s velice chytlavým dějem,vlastně malý chlapec který hledá své rodiče a pomáhá mu v tom jeho nadání na hudbu,ve všem co slyší cítí hudbu,a při jeho prvním koncertě se shledá s rodiči,a jak už to bývá skoro všude tak tohodle jeho talentu chce zneužít pro sebe jeden pouliční hudebník který posílá umělecky nadané děti za něho vydělávat do parku.A samozřejmně když je tenhle film o hudbě tak v něm také nesmí chybět krásné melodie.

Chceš mě, chci tě

Chceš mě, chci tě (2009)

Gerard Butler coby moderátor pořadu který uštěpačnými fórkami o ženy dosáhl nejvyšší sledovanosti. Ale osud tomu chtěl a dostal se do jedné televizní stanice, která potřebuje jeho pomoc a zvýšit sledovanost,jeho šéfkou se stane Katherine Heigl,krásná žena která bohužel muže moc nezná a mužský šovinismus se jí přímo příčí.A vtipná zápletka je nasvětě.

Tuxedo

Tuxedo (2002)

Já vlastně filmy s Jackiem Chanam mám hodně ráda,je to super komik a když k tomu přidá i své grymasy už tak komického obličeje,výjdou z toho scény kdy se člověk popadá za břicho smíchy,vždycky ještě čekám na konec filmu jestli budou zase vtipné scénky z natáčení.Doufám že natočí ještě hodně filmů.Jackie krásně zkloubil bojové umění,herectví a humor a to propaguje ve všech svých filmech.

Mizerové

Mizerové (1995)

Tak tenhle film se snad nikdy neomrzí,je tam vtip,napětí a akčnosti bych řekla že taky dost.Výborně vybraní hlavní hrdinové,přesně k sobě pasujou.Poldové co si hrajou na tvrďáky ale nějak vždycky z toho vyplynou komicky ale svůj případ vždy dotáhnou do konce s krásným humorem.

Mamma Mia!

Mamma Mia! (2008)

Říkala jsem si písničky Abby zfilmované a Meryl Streep coby bláznivá matka a do toho ještě zpívat,pane bože si snad děláte srandu, hodně dlouho jsem se tomuhle filmu bránila ale pak jsem si řekla ale co,zkusit se má všechno, a můžu říct že jsem byla velice mile překvapena jak dobře se to dá zfilmovat.Meryl Streep je jedna z mých oblíbených hereček a bála jsem se aby jí tenhle film spíše neuškodil ale myslím že opak je pravdou,je vidět že je to opravdu herečka a že si troufne i na takovýhle žánr.Pierce Brosnan coby okouzlující drsňák ikdyž jeho zpěv nebyl moc dobrý, Colin Firth jako vždy anglický gentleman a velice okouzlující a Stellan Skarsgärd mě spíš přišel jako zpívající kovboj.Určitě to za shlédnutí stojí teda pokud nejste odpůrci ABBY :-)

Paranormal Activity

Paranormal Activity (2007)

Tenhle film jsem si pustila navečír když jsem byla doma sama,a vůbec jsem nevěděla co mě u tohodle filmu čeká,buď hrozná nuda a nebo krásné mrazíní,noo to jsem se ale pěkně sekla,když jsem viděla jak jí TO NĚCO tahá za nohu z postele byla jsem pěkně po..... strachy to mi teda věřte,a konec byl taky velmi nečekaný.

Nesvatbovi

Nesvatbovi (2005)

Dva svoboní mládenci a navíc kamarádi kteří se zuby nehty brání oženit a usadit obráží svatby neznámých lidí a balý tam družičky či jiné roztomilé slečny které by se jim mohl hodit na noc.Co se ale nestane jeden z nich se zamiluje a tak poruší pravidlo že pouze hostina a dost,spolu se svatebčany se vydají do sídla bohatého magnáta do jehož dcery se zamiloval.Musí překonat jejího snoubence,zamlčet pravdu o tom co ve skutečnosti dělá a i to že jeho kamarád se zamiloval do její sestry kterou si potom chce vzít.Velice vtipná komedie která stojí za shlédnutí a rozhodné né jenom jednou :-D

Sherlock Holmes

Sherlock Holmes (2009)

Tak filmů o Sherlocku Holmesovi jsem už viděla spousty ale tenhle se mi líbil asi nejvíce,už jenom tím že tam hrál Robert Downey Jr.,dokonce bych mu i věřila že je Shelock Holmes :-D

Dreamgirls

Dreamgirls (2006)

Tři děvčata které jsou velice dobrá ve zpěvu,bratr jedné z nich jim skládá fantastické písničky a jeden hamižný producent. Když jsem si tenhle film stahovala nečekala jsem že se mi to bude vůbec líbit, ale děj byl velmi nevšední.A to že producent Curtis vlastní vinou nepoznal vlastní dítě to mu jen patřilo,vůbec si jí nezaloužil, zajímalo ho jen to jak vydělat co nejvíce peněz, být slavný a život v přepychu.Jen škoda že obě ženy byly z prvu tak moc zaslepené ale nakonec vše dopadlo jak mělo.