Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Horor

Biografie (4)

Mark Meer (herec)

06.04.2013

Mark Meer je kanadský herec, spisovatel a improvizátor z Edmontonu z Alberty. Je mezinárodně známý pro své role v herní sérii Mass Effect z roku 2008 a pokračování Mass Effect 2 (2010) a Mass Effect 3 (2012), ve kterých propůjčil svůj hlas hrdinskému veliteli Shepardovi. Propůjčil také hlasy několika dalším postavám v trilogii,… (více)

Anastasia Griffith (herečka)

04.04.2013

Anastasia Griffith se narodila 23. března 1978 v Paříži ve Francii irské matce a americkému otci. Vyrůstala spolu se svými šesti staršími bratry, z nichž jeden z nich je herec Jamie Bamber. Dokončila vzdělání na univerzitě v Bristolu se zaměřením na historické umění. Později studovala London Academy of Music and Dramatic Art a… (více)

Belladonna (herečka / režisérka / producentka)

15.09.2012

Michelle Anne Sinclair se narodila v Biloxi 21. května 1987, ve státě Mississippi, jako jedna ze sedmi dětí v rodině s německými, skotskými a Cherokee předky. První polibek zažila ve dvanácti letech, ve třinácti měla své první tetování a ve čtrnácti letech zažila svůj první pohlavní styk. Byla vychovávána v mormonské víře a ve… (více)

Christina Cox (herečka)

16.10.2011

Christina Cox se narodila poblíž kanadského Toronta jako nejmladší ze tří dcer. Její dvě sestry se jmenují Tracey a Melissa. Studovala divadlo a tanec v Arts York na Unionville High School a se studiem pokračovala na Ryerson Theatre School of Toronto, kde studovala dva roky.Christina soutěžila v oblastech jako gymnastika, lehká… (více)

Reklama