Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Drama

Poslední recenze (102)

plakát

Džudžucu kaisen (2020) (seriál) 

Jujutsu Kaisen - Začněme pozitivem a to je určitě začátek a celá první série anime, což ale byli počáteční arci i v manze, byly skvělý, postavy měli dobrý potenciál a smrt nebyla jen tak pro srandu.... jenže to je i kámen úrazu. Smrt postavy je dobrá věc a vždy se s tím musí počítat a tak nějak je dobře, když divák je napnutej, zda jeho hrdina přežije. Jenže autor se prostě od Shibyua arc rozhodl, že bude za každou cenu jen šokovat i ve velké míře zabíjet postavy, které čtenář či divák sotva pozná. On už Shibuya arc začal být trochu problém, je to vidět právě na postavě Nobary, která měla jistej potenciál, bohužel není splněn a obecně ženské postavy jako v MHA i tady jsou vlastně celkem zbytečné. Dávám tři hvězdičky, kdybych hodnotil jen mangu tak dvě, jenže tady se hodnotí i anime, takže tři za pěknou kresbu...... bohužel kdo chce i vedlejší či dobré ženské postavy v bojovém Shounen, které nejsou jen navíc, musí třeba hledat jinde: napříkald - Black Clover, Dandadan, Undead Unluck, Kaiju no. 8, Edens Zero, Chainsaw man, Přesto Jujutsu doporučuji, určitě první arci jsou skvělé, tím pádem doporučuji minimálně první sérii anime.

plakát

Kaidžú 8 gó - Fortitude 9.8 (2024) (epizoda) 

Jo Kaiju no 8 si užívám, co jsem četl kousek dál, tak se postavy začínají dobře rozvíjet. Tady pro začátek se objevil hlavní záporná postava celé série. Kikoru to pěkně schytala, ale je jednou z hlavních postav, tady teprve začínáme. Těším se na další díl.

plakát

Ore dake Level Up na Ken (2024) (seriál) 

Další kravina s OP mužským protagonistou, ne tohle nedávám, bratr mi to furt doporučuje, ale já na tohle nemám stačilo jen chvíli. Proč tolik Power Fantasy vzniká? Většina opravdu stojí za prd, a tohle není o moc lepší.... hodnotit nebudu, kresba dobrá, ale to je tak dle mě vše. Příběh, postavy a hlavní hrdina nic moc......