Veľké sklamanie. Nuda nuda nuda. Akčné orgie sú len samoúčelné a aj keď Bay sa na nich asi odbavuje, tadiaľto cesta nevedie Michael. Úplne nedotiahnutý záver "veľkolepej trilógie".
Nemam nic proti Tarantinovskemu stylu. Film mi vsak prisiel dost nudny a malo dynamicky. Dialogy sice zaujimave ale extremne dlhe a mam pocit, ze to pan reziser uz trocha prepiskol. Hudbu som navyse voben nevnimal, co neviem ci je dobre alebo zle.
Priemer ale vydrzal som az do konca. Zaciatok kariery Duchovneho a Pitta. Zatial co u jedneho nasledovala hviezdna kariera, druhy upadol pomaly do zabudnutia. Pitt bol vynikajuci. Duchovny predviedol Mulderovsky standard.
Dost brutalne ale putave a autenticke. 3.5* A aj Spanieli boli fajn. Ved prave o to vo filme slo. Ukazat ludom ako krestania a zapadne kultury scivilizovali svet.
Som sokovany z toho, ze v roku 2009 (!) bola televizna premiera filmu z roku 1935 (!!) a to este filmu v slovencine na Ceskej televizii!!! Nebyt Cechov, tak Stefanika Slovaci nevidia mozno dalsie pol storocie. Inak film bol na svoju dobu ozaj dobry. Pacila sa mi hlavne autentickost a tiez herecky vykon hlavnej postavy. Aj ked Rogoz vyzeral starsie ako mal, ale vykon excelentny.
Zaujimavy pribeh, skveli herci a vykony. Ale chcelo to nieco viac. Bol to vsak prijemny vecer a film mozem len odporucit. Koniec ma vsak trocha sklamal. Cakal som viac a nie typicky happy end.
Zostane to v rodine (TV film) (1988)
Absolutóriom našich hereckých es. Navyše problém korupcie je nesmrteľný.
Cigán (2011)
Konečne nejaký zaujímavý a potrebný slovenský film. Odporúčam povinne púšťať deťom v školách ako prevencia voči rasizmu a predsudkom. Obom stranám.
Zrození Planety opic (2011)
Ceasar na Oskara. Skvelá popcornová podívaná.
Transformers 3 (2011)
Majster kat (1966)
Herecky skvost Mullera.
Expendables: Postradatelní (2010)
80. roky sú späť!
Univerzální voják III: Znovuzrození (2009)
Chcelo to vyššiu stopáž pre Dolpha. Inak dosť nuda.
Krvavý příliv (1995)
Fantastické herecké výkony dvoch hereckých osobností.
Kick-Ass (2010)
Komiksova bomba!
Predátoři (2010)
Respect 1980s.
Moje žena a jiné katastrofy (2007)
Zabavna a svieza komedia. Scena s viagrou nemala chybu.
(J)elita ze střídačky (2006)
Nikdy by som si nemyslel, ze vyrdzim az do konca. A oplatilo sa. Svieze, zabavne a prijemne. A navyse poucne.
Avatar (2009)
Technicky dokonale ale pre narocneho divaka prilis mainstreamove.
Michael Jackson's This Is It (2009)
Super! MJl RIP. We will all miss you.
Jánošík - Pravdivá historie (2009)
Prijemny a pravdivy film. Avsak bez hlbsieho odkazu ako jeho predchodcovia. Bol by z toho dobry dokument.
District 9 (2009)
Najlepsie Sci-Fi od Matrixu.
Hanebný pancharti (2009)
Já, legenda (2007)
Technicky a herecky fantasticky. Skoda len, ze namet je uz trocha okukany a zaver klise.
Je nám osmnáct (2008)
Prijemne spestrenie dna. Obdivujem starosti mladych Francuzov.
Mr. & Mrs. Smith (2005)
Slaby priemier. Ale ako sprijemnenie vecera vo dvojici moze byt.
Terminator Salvation (2009)
Bez Arnolda to uz nema stavu. A ta jeho digitalna prdel mi nestaci!!! Cameron and Arnie we want you back!
X-Men Origins: Wolverine (2009)
Akcne perfektne, super zahrane a zabavne. Ani jedna nudna chvilka. Chcelo to len troska viac filozofie a vacsiu dlzku a bolo by to za 5*.
Kalifornie (1993)
Apocalypto (2006)
Želvy Ninja (2007)
Super grafika, celkom pekny pribeh ale trapny zaporak.
Milan Rastislav Štefánik (1935)
Casino (1995)
Zlo mezi námi (2003)
Uzasny film. Nemam slov. Vrelo odporucam vsetkym sikanom a sikanovanym.
Gran Torino (2008)
Film roku 2008.
Alf (TV seriál) (1986)
Odporucam najlepsi slovensky dabing s p. Danciakom.