Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Krimi
  • Drama
  • Dokumentární
  • Akční

Recenze (12)

plakát

Prezidentský duel (2023) (pořad) 

Politika bude lidi vždy rozdělovat, a na ČSFD podobné pořady možná ani nepatří. Takže obsahově raději no comment. Co ale musím okomentovat, tak je technická stránka přenosu. To byla hrůza! Půl hodiny před přenosem byla ještě ve zprávách reportáž z Muzea, že tento duel připravuje 40 lidí. To mezi nimi nebyl nikdo, kdo je schopný zapojit 3 mikrofony? Pokud pan ředitel brečí, že ČT nemá peníze, tak ať podobné pořady natáčejí ve studiu na Kavčích Horách. … a večer ve zprávách se zase nezapomeňte pochválit.

plakát

Země zločinu - Zločin na hranicích (2022) (epizoda) odpad!

Prosím Vás, kdo v ČT rozhodl, že se tento ODPAD bude vysílat v neděli v hlavním vysílacím čase? Ten člověk nemá vůbec úctu k lidem a jich 88 minutám "volného času". Tohle byl fakt televizní zločin.

plakát

Stíny v mlze - 243 (2022) (epizoda) 

"Tak před DVĚMI lety..." - To jako vážně? Když to řekne v přímém přenosu nervózní politik, co se za každou cenu snaží mluvit spisovně, tak se to dá ještě snad pochopit (když to říká opakovaně, tak už ne). Ale u TV seriálu to fakt pochopit nedokážu.

plakát

Modrá krev - Bartoňové z Dobenína (2019) (epizoda) 

Moc nechápu výběr pana Etzlera pro čtený komentář - není mu pořádně rozumět. Bohužel. Za něj jedna hvězda dolu.

plakát

Těžká dřina (2011) (pořad) 

Za díl o České poště (č. 7/2018). Zajímavá a vtipně podaná exkurze.

plakát

Lynč - Pravda (2018) (epizoda) 

Že tento seriál bude ztráta času jsem mohl tušit již po prvním díle.. ale tak nějak naivně jsem čekal, že se to zlepší. Nezlepšilo! Bohužel to nedokázal zachránit ani Pavel Kříž, ani Jiří Dvořák.

plakát

Utajená řeč peněz (2006) (seriál) 

Některé díly si s chutí pustím znovu, jiné jsou slabší. Některé jsou více o numismatice, jiné jsou spíše takovým historickým okénkem do minulosti a spojitost s penězi hledají dosti šroubovaně. Nicméně i tak byla většina dílů pro mě velmi zajímavá.

plakát

Nova Duel (2017) (pořad) 

Rey Koranteng se na tuto práci vůbec nehodí, asi zvládá jen čtení ze čtecího zařízení. Schopnost improvizace nula. Celou diskuzi tak zazdil tím, jak se neustále a křečovitě snažil držet scénáře. A myslím, že bylo také ze strany moderátora dost neprofesionální prozrazovat divákům, co se ve studiu dělo o reklamní pauze. Ale bulvární televize to možná vidí jinak... a Ray to měl nařízené od režiséra...