Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po automobilové nehodě je nalezena mrtvola spolujezdce, který však nezemřel na následky samotné nehody. Řidička končí v nemocnici ve vážném stavu. To, co se původně jeví jako obyčejná autonehoda, zavede vyšetřovatele brněnské kriminálky v čele s šéfkou Karin (J. Čvančarová) a její pravou rukou kriminalistou Davidem (J. Dvořák) k odhalování křivd a tajemství minulosti. Do vyšetřování se opět zapojí i další zkušení detektivové (M. Isteník a P. Bučková). Karinin bratr se k tomu všemu pouští do svého vlastního vyšetřování, které ho má zavést k vrahovi žen, jež se až příliš nápadně podobají jeho sestře. (Česká televize)

(více)

Recenze (34)

Eleanor05 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tomu Renč nakonec nasadil korunu svými oblíbenými motivy akce, násilí, krve a řvaní, se kterými neumí pracovat. Nemá dost vkusu a filmařského citu na to, aby scény s těmito prvky nakonec vždycky nevyznívaly křečovitě, uměle a trapně. Asi to měl být super napínavý případ na závěr, ale vyšla z toho parodická a křečovitá nuda. 1*. ()

Amonasr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Což o to, samotné zpracování nebylo špatné, ale zbytečně to shazovaly opět některé naprosto nevěrohodné momenty typu, že si někdo nechá udělat testy DNA na otcovství a ještě dřív, než biologickému otci, s nímž se zahlédl jednou v životě, výsledek vůbec sdělí, už si se snoubenkou plánuje, jak se mu přistěhují do rodiny, která nic netuší. A našlo by se toho víc... Samotný otevřený závěr mi nevadí, která maminka by neposlala svého syna - těžkého schizofrenika do Karibiku za poslední rodinné úspory, aby tam našel svůj duševní klid, že? ()

Reklama

EllienPM 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neherec Dvořák prokletím celé série. Je trapné, když sráží relativně slušnou práci a zajímavé epizody. Učesanost by tomuhle projektu celkem slušela - místy je perfektní, místy je intantilní. Ale jo, ušlo to - pondělní večery byly rozhodně zpestřeny a nebyl to zcela průser. Snad jen Pavel Kříž a Neherec Dvořák byli velké peklo, jinak nemám větších výhrad. Jen k Edovi - když už pravidelně lezu před kameru, tak zkusím nežrat, že. Petra Bučková rozhodně objev roku, policistku jí věříte naprosto beze zbytku. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě teda to nejhorší na konec. Případ úplně o ničem, vrah opět jasný po pár minutách. Taky jsem vůbec nechápal chování všech postav vůči Táborskému, který tu je vyobrazen jako chudák vdovec, ale chovaj se tu k němu jako k nějakému lidskému odpadu. Jitka a její kila při naháněčce ve sklípku spíš komické, než že by reálně mohla někoho dopadnout. Případ okolo bratra vyřešen za pár minut, s dost nepravděpodobným závěrem uprchnutí bratra na druhý konec světa. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Více méně očekávané finále, kdy se propojí děj Karininého bratra s Lukášem, kterého zachránil v blázinci před oběšením. Pořád jsem čekal nějaký brutální zvrat, něco, co by totálně propojilo Lukášovo chování s Erikem, ale nic, absolutně nic. Čili došlo jen na vyúčtování křivd, ke kterým vlastně ani nedošlo. Tohle fakt zklamalo. Hlavní případ bouračky a vraždy muže nabyl špatný, taková tradiční detektivka s normálním závěrem, kdy pachatel ani nelituje svého činu, protože sociálně toho ani není schopen. Průměr, který měl vyšperkovat celý seriál, což se bohužel nestalo. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Při odhalení vraha hraje skladba „Machinery“ od belgické hudební skupiny Warhaus. (Doomcourier)
  • Premiéru epizody sledovalo 1,4 mil. diváků (15+), byl to nejlepší výsledek po 20:00. (rublik05)

Reklama

Reklama