Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Horor

Recenze (6)

plakát

Saltová (2010) 

U tohoto filmu jsem byl překvapen neustálým zvratem, kdo je vlastně SALT. každopádně si myslím že 4 hvězdičky si film zaslouží. Angelina Jolie nám opět předvedla, že akčí filmy točit prostě umí a celý film jsem netušil jak film dopadně. Jen teda otevřený konec filmu mě hodně naštval. Ne že by mi pokračování vadilo, ale kdo má tak dlouho čekat!

plakát

Občanský průkaz (2010) 

Jestli se chcete zasmát tak jděte na tento film. Myslím, že nikdo kdo zaplatil za lístek toho určitě nelitoval. Já teda rozhodně ne a můžu tento film doporučit komukoliv. Vtipných situací je ve filmu dost a film vystihuje dobu minulého režimu spíš tou vtipnou stránkou takže ničím neuráží. Nechybí zde ani vážnost doby. Hlavní postavy jsou neokoukaní herci a díky vyprávění hlavní postavy dodává příběh veselou vzpomínku na minulou dobu.

plakát

Porky (1981) 

Výborná komedie u které se člověk rozhodně nenudí. Je trochu jiného typu než známe z dneška a rozhodně nelituju toho že jsem se na tento film kouknul. Scéna v ředitelně byla opravdu úžasná i přes svoji absurditu.

plakát

Souboj Titánů (2010) 

Film nebyl zas tak špatný jak ostatní píšou. Nebyla to sice žádná pecka, ale myslím že nějakých 70% si film zaslouží. Mám štěstí že jsem neviděl klasiku, takže jsem neposkvrněný srovnáváním, ale můžu říct že jsem odcházel z kina s dobrým pocitem, že jsem peníze neutratil zbytečně, a že jsem se v kině pobavil. Triky byly dobré a příběh dával smysl i na to jak krátký to byl film.

plakát

Prachy dělaj člověka (2006) 

Tento film není sice žádný zázrak, ale zase není tak špatný abych ho nemohl doporučit. Bylo to dobře strávených 90 minut u kterých jsem se místama dost zasmál.

plakát

Než si pro nás přijde (2007) 

Jack Nicholson nikdy nepatřil mezi mé oblíbené herce a vždycky jsem se jeho filmům vyhýbal. Po tomto filmu však musím přehodnotit tento názor a na nějaký jeho film kouknout. Dokázal totiž v tomto příběhu ukázat tu zábavnou stránku tak vážného tématu jako je nevyléčitelná nemoc. Morgan Freeman je pak druhá kapka která v kombinaci s tou první vytváří velmi kvalitní film, který můžu každýmu doporučit.