Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Horor

Recenze (11)

plakát

Velma (2023) (seriál) odpad!

Rasistická sr*čka. Woke a Cancel culture to už fakt začíná přehánět a jen zkouší, co si může dovolit a co projde. Až se k Velmě dostane nějaký psychopatický pravicově radikální redneck a v USA se místo vystřílený školy se bude mluvit o studiu, tak víme odkud vítr vane. Tento seriál ztělesňuje doslova všechno, co je špatně s dnešní kulturou a hollywoodem, naprosto nechápu, jak byl někdo schopný tohle schválit a financovat. Proč bysme si měli být všichni rovni, když můžeme veřejně publikovat a provozovat rasismus proti bílým a oni si to nechají ještě líbit jako interně mrtvá pornoherečka s daddy issues si nechá líbit všemožný fetishe, hlavně když něco kápne do kapsy na další dávku. Jdu si radši pustit The Last of Us, kde sexualita a barva kůže je do příběhu zakomponovaná někým inteligentním a ne bandou vypatlaných opic s růžovou hlavou.

plakát

Tvář vody (2017) 

Lehce zoofilní reklama na cukrárnu. 5/10

plakát

Gravitace (2013) 

Upřímně? Absolutně nevím, co na tom (krom vizuálu) lidi vidí.. Nucený, nesympatický, ** za efekty. Ztotožňuji se s KevSpa.

plakát

Pacific Rim - Útok na Zemi (2013) 

Byl jsem na PR v 3D kině a musím říct, že úžasný zážitek. Ano, souhlasím s tím, že dialogy stojej za hovnajs, "hlavní hrdina" je neschopný poleno, ale DO HÁJE! Ty bitvy mě prostě zarazily do křesla! PR neberu ani tak jako plnohodnotný film, ale spíš jako takový showroom efektů, které byly zpracovány perfektně a prostě badass.. 90%

plakát

REC (2007) 

Ehm.. Dívali jsme se všichni na ten samý film?.. Nuda a okatá předvídatelnost, nic jiného v tom nevidím. Jedna hvězdička za to, že jsme se u toho aspoň občas zasmáli.

plakát

Predátor (1987) 

Pro mne srdeční záležitost. Skvělý soundtrack, hrstka svalnatých drsných žoldáků v čele s Arnoldem, lovec z dílny Stana Winstona, systematický masakr. Já fakt nedokážu říct, co by mi ve filmu mělo ještě chybět. :D Těžko uvěřit že se z něčeho takového, jako byl trapný mimozemšťan s dlouhým krkem, který spíš vypadal jako dinosaurus bez ocasu, mohlo stát monstrum, které obdivují a zdokonalují lidé po celém světě. Spolu s Vetřelcem je to láska na první pohled a jsem si jistý, že na znovuzkouknutí si najdu čas vždycky. Protože tento film nestárne. Jasných 5 hvězd :)

plakát

Kozí příběh - Pověsti staré Prahy (2008) odpad!

Ještě nikdy se mi nestalo že bych uprostřed filmu usnul..za bílého dne. Opravdu, nikdy jsem se tak nenudil jako u Kozího příběhu.. Ani pan Lábus to nezachránil. Po všech stránkách je to naprostá nudná blbina. A na to jak dobré grafiky máme jak my, tak sousedi Slováci.. FUJ!

plakát

Symptom Pandorum (2009) 

Pro mě nejlepší Sci-Fi / Horor poslední doby. Skvělá atmosféra, masky a ukončení.. a ta třešnička v podobě slizoupírka z dívkopuberťáckého snímku Twilight? Paráda.

plakát

Dračí past (2009) odpad!

Na tenhle film jsem se díval v autobuse na cestě Zlín - Praha.. a musím říct že to byla moje nejdelší cesta v životě. Ani spát se u toho nedalo.

plakát

Vřískot 4 (2011) odpad!

Ohranost, trapnost, nuda, debilita.. Nic jiného k tomu nemůžu dodat. Ty rádoby lekačky jedna za druhou na mě neměly vliv ani v prvním díle.. Natož v tomto omylu. Přemýšlel jsem aspoň o jedné hvězdě, ale u mě na to Vřískot 4 rozhodně nemá..