Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Deníček (2)

Čas

Čas. Co je to čas? Jak plyne a odkud kam? Existuje vůbec? A jaká je jeho hodnota? Pořád nikdo nemá na nic čas. Neni čas na nic. Pokud řekneme.. Teď! Je to vždy již minulost. Teď! Teď! Teď! Teď! Vidíte? Miinulost. Budoucnost? Těžko...  Nikdo jí nezná. Jen bůh. Bůh z dimenze, kde neexistuje čas. Právě ten čas! A jak takhle píšu tuto úvahu, tak právě teď souloží 300  tisíc lidí; 250  tisíc lidí se zamilovalo; 15 tisíc lidí vymýšlí lék na rakovinu; 350 tisíc lidí si láme hlavu jak okrást 800 tisíc lidí; 3 miliardy lidí právě sní o lepší budoucnosti; 10 tisíc lidí bojuje o svůj život; 900 zvěrolékařů  zachraňuje tuleně před globálním oteplováním; 385 tisíc umělců dokončuje své hodnotné dílo, které bude následně zkritizováno a poníženo; 99 ze 100 sebevrahů se právě rozhodlo pro nový život...  Právě se také narodilo 285 tisíc nových dětí! Zasnoubilo 453 tisíc párů! A 720 tisíc rodin oslavilo výročí!  28 tisíc lidí zachránilo někoho před jistou smrtí! 999 tisíc mladých lidí právě teď poprvé někoho políbilo!!!  A právě teď! Ty... jsi ten jediný dement, co ztrácí čas čtením tohoto příspěvku. Styď se!

Zápis č.1 Holubí invaze??

Milý deníčku,

dnes se mi stala vskutku podivná věc. Jako vždy jsem byl u svého okna a pozoroval sousedku dalekohledem, napůl přítomen, napůl u druhé skleničky šampanského v horké, bublající vířívce, když tu náhle přiletěl holub na parapet a začal mě pozorovat.  Víš deníčku, s holubama se to má tak, že mají oči po stranách - narozdíl od nás dvou - a tak se na mě díval a díval, tím jedním hloubavým okem, až jsem začal uvažovat, jestli se mi něco nesnaží říct. Napadlo mě, jestli to není vzdělaný holub. Ptáš se co je to vzdělaný holub? Tak já ti to teda povim...

To mě tak napadlo, že lidé jezdí do divoké přírody studovat zvířata a pozorovat jejich zvyky a chování, tedy proč by něco takového nemohli dělat i holubi?? Cožpak jsme jediní koho zajímá parasympatický systém u poštolky obecné? Mohl by tento holub být členem expedice holubů, která si vzala na přezkoumání můj okrsek? Nechtěl jsem ho tedy zklamat a mile jsem se představil, avšak to co následovalo by si sponzoři holubí expedice na triko nevzali! Jako odezvu na můj přátelský tón, se holub vznesl a odlétl směrem k protějšímu panelovému domu, avšak v půli své cesty se zastavil - skoro jako by zapomněl klíče od bytu - a vrátil se mi zničit můj dalekohled svým již stráveným obědem. Toto jednání mě natolik pobouřilo, že jsem ihned vyloučil teorii ,,vzdělaného holuba". Řekni mi, který vzdělaný holub toto děla?? 

To co mi v mysli vyvstalo dále, mi dodnes nedává spát. Co když to byl ve skutečnosti mimozemský zvěd, který má za úkol zkoumat naše slabiny a ničit naše dalekohledy? Já viděl film ,,Mars útočí" a doteď řikám, že ty ,,mírumilovní" holubi nebyli ze země! Spíš sloužili jako roznětka k nasledujícím krveprolití. Doteď monitoruji situaci a uvažuji o pořízení orla zabijáka. Ptáš se proč orla zabijáka? S orly zabijáky se to má tak, že lidé loví zvěř a pak orli loví zvěř, to jsou orli zabijáci. Díval jsem se na aukru, jestli nenaleznu nějakého použitého, ale zatím nic. O situaci tě budu dále informovat. Tvůj Rýša. 
P.s: V příloze ti posílam lstivý výraz toho zlého holuba. 

Zápis č.1 Holubí invaze??