Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (13)

plakát

Wonder Woman (2017) 

Na ostrově anglicky mluvících Amazonek uplácali z hlíny Dianu, která kdovíodkud pochytila velice silný izraelský přízvuk. Ta když dospěla, zjistila, že umí v pěsti rozmáčknout kámen a tak se v doprovodu nadprůměrného špióna vydala do světa zastavit světovou válku. Což spočívá zejména v pózování (protože Amazonky jsou přece známé svými velkými prsy) a "hulk smash!". Ono taky co jiného, když herecký rejstřík Gal Gadot zdá se zahrnuje jenom dva výrazy: rimmerovský hypnotický pohled a svůdný úsměv. Ale kdo by se zajímal o herectví nebo příběh. Hlavně že je tam zadek Gal Gadot a něco tam furt vybuchuje. Chris Pine a sekretářka byli fajn.

plakát

Spojenci (2016) 

Skoda, ze zapomneli dopsat scenar. Anebo peripetii sezral pes?

plakát

Star Trek: Do neznáma (2016) 

"Teda to muselo dát příšernou práci...a přitom taková blbost, co?" Ale tak zábavný to poměrně je. A hodně barviček (hlavně ocelová šeď...nebo vojenská?) a všechno bouchá. (SPOILER) Kirku. Ty pako. Když máš metr před sebou hlavního záporáka, co mává biologickou zbraní, přestaň kecat a střel ho do hlavy. Ach.

plakát

Osm hrozných (2015) 

Nápad na film: mladý Tarantino vynalezne stroj času, vydá se do roku 2016 a dá si pár facek.

plakát

Poslední taxi do Darwinu (2015) 

Starý taxikář řítící se Austrálií, aby dohonil, potažmo předhonil, smrt. Mladý Aboriginec, který pije a neví, co se sebou. Mladá sestrička, co "jenom chtěla vidět slunce". A strojek na zabíjení lidí. Nejspíš vás tenhle film zasáhne u srdce.

plakát

Birdman (2014) 

Prostě a jednoduše - skvělej film. A to nejsem Iñárritův fanda.

plakát

Strážci Galaxie (2014) 

Průměrná marvelovka s průměrně sympatickými hlavními hrdiny. Postav je tam jak na orloji, člověk se ztrácí v tom, kdo je zlý, kdo je hodný, a proč tam vůbec některé postavy jsou.

plakát

Pěna dní (2013) 

Trailer protažený na dvě hodiny. Neni to knížka vhodná ke zfilmování a Gondrymu se ji nepovedlo zfilmovat. Jen ji převyprávěl, jedna ku jedné. Divácká nuda a trýzeň, film vhodný na otlačení zadnice. Takhle prostě ne.

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Ať pátrám, jak pátrám, nemůžu v sobě najít žádnou emoci spojenou s tímhle filmem (viděl jsem ho před pěti dny). Pamatuju si scény, vím, o čem to bylo a co tam kdo dělal a říkal, ale emoce to ve mě nevyovolalo. Kulervoucí to teda prostě nejni. *Mírné spojlerování* Spousta kečupu a hrozně hustejch hlášek, hostitel, kterej je tak blbej, že ani neprohledá Schulze, jestli nemá (čistě náhodou) ještě nějakou bouchačku. Django, na kterého míří sto pušek, nemá náboje, ale stejně je potřeba vyhrožovat mu rukojmím. Jackson parodující kdovíkoho. Jo, Schulz je dobrej. Když ho dostanou, film ztratí to, co ho celou dobu táhlo.