Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (3)

plakát

Fighter (2010) 

Proč??? Proč se vůbec točí takové filmy? Je to snad proto, aby fanoušci Rockyho měli zábavu i na sedmý večer v týdnu? Film je v podstatě kopií této série, v daném žánru nenabízí absolutně nic nového a navíc je asi tak o 300 % nudnější. Nepomůže ani tvrzení "podle skutečných událostí", ani drogově závislý bratr, natož pak debilní rodinka, která ubohému boxerovi brání v úspěchu. Dvě hvezdičky za Wahlberga a Balea...

plakát

Neznámý (2011) 

Zápletka sice ne příliš originální, ale rozhodně zajímavá, celkem smysl dávající, k tomu sympatičtí hrdinové, kvalitní obsazení, dobrá kamera, automobilové honičky a další akce v ulicích Berlína... Prostě kvalitně odvedená filmařská práce, nenudil jsem se ani chvíli. Nemám důvod nedat plný počet.

plakát

Veřejní nepřátelé (2009) 

Zajímavý příběh amerického Jánošíka, který bohatým bankám bral peníze a chudé spoluobčany bral jako rukojmí, herecké výkony Johnnyho Deppa, jeho přítelkyně a Christiana Balea - asi jediné klady tohoto filmu. I přes extrémně dlouhou a obdivuhodně nudnou stopáž na mě film působil velice nekompaktním dojmem. Střílení, střih, další střílení, střih, Dillinger je chycen, střih, Dillinger nachází v kapse pistolku a s využitím několika rukojmí opouští vězení... Co se stalo mezitím si mám asi domýšlet. Postav je ve filmu až příliš, většina je absolutně plochá a nepropracovaná a jejich osudy mě nechávaly chladným. Scénář je prostě nejsabším místem tohoto filmu, viz následující ukázka: "Ahoj, jsem John, dnes tě vidím poprvé a od vedlejšího stolu jsem poznal, že máš super povahu, pročež jsem se rozhodl, že se staneš mojí přítelkyní a budeš mě milovat, dokud nás smrt nerozdělí. Jo, a mimochodem, jsem nejhledanějším zločincem ve Státech..." "Oh, Johnny, jsi mojí osudovou láskou, chci s tebou strávit zbytek života!" Sečteno a podtrženo, Veřejní nepřátelé jsou filmem, který kompletně promrhal svůj potenciál a zařadil se tak mezi další průměrné filmy s gangsterskou tématikou.