Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Horor

Recenze (4)

plakát

Milý Johne (2010) 

Bohužel přesně vím, o čem ten film je.. mít manžela / přítele na misi je neskutečně těžké a o to víc jsem očekávala, že mě to strašně dostane. Nakonec mě dojala pouze scéna s umirajicim.. Ale i tak..pozitivum a romantiků vidím v tom, že se vrátil relativně v pořádku domů..

plakát

Underworld: Probuzení (2012) 

Akce od začátku do konce.. Pořád přicházela další a další a v podstatě se mi to líbilo. Předešlé díly mě ale i tak zaujaly víc! Přišly mi více zaměřené na děj.

plakát

Twilight sága: Zatmění (2010) 

Nejlepší rozhodně nebyl.. Člověk pořád čeká nějakou pořádnou akci a ono nic.. Všechno se jen dlouze chystalo a nic z toho.. V tomhle podle mě nuda. Ale mě prostě bere jednoduchost příběhu. I když teda úplně nedomysleli zápletku mezi Bellou a Jacobem..

plakát

Poslední vlak (2006) 

Původně jsem dala 4 hvězdy, ale po uležení musím dát 5. Skvěle zobrazená realita tehdejších transportů.. Ještě dlouho mě film nutil nad ním přemýšlet! Jsem relativně zvyklá na tuto smutnou, dramatickou tematiku, ale už dlouho se mi nestalo, aby mě něco takhle dostalo.. Svůj díl na tom jistě má i fakt, že mám syna jménem David, který je stejně starý jako malý David z transportu.. Asi poprvé jsem si dokázala opravdu představit, jaké to tehdy bylo!