Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street

Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street (2007)

Dokonalost...Jak hudební tak filmová. Johny Depp to hrál skvěle a stejně tak i Helena Bonham Carter. Pro mě neuvěřitelný zážitek a skvělé stvárnění. Každá píseň lahodila mým uším a stejně tak každá scéna mi byla po chuti. 5* a plně zasloužených.

Repo: Genetická opera!

Repo: Genetická opera! (2008)

Zajímavý film...a zajímavá hudba. Pan Terrance Zdunich (Graverobber) je zajímavá osoba a Repo! je z části jeho dílem. Rozhodně bych nečekal, že režisér série Saw příde s něčím takovým a každopádně to pro mě bylo příjemným překvapením. Skladby byla myslím si fakt povedené a mou pozornost to drželo celou dobu filmu a když naběhly titulky, tak mi bylo líto, že už to končí...

Hon na čarodějnice

Hon na čarodějnice (2011)

Film se mi velmi líbil a klidně bych se na něj hned kouknul znovu. Bylo to správně temné akorát možná škoda toho velmi překvapivého konce. Věřím, že spoustu lidí to dost zklamalo, ovšem mne nikoliv. Sice to bylo opravdu nečekané, ale nebylo to tak hrozné a dokázal sem si to užít. Zasloužené 4*.

Statečné srdce

Statečné srdce (1995)

Film, který mě provází životem. Jako malý kluk sem vzhlížel k Williemu Wallisovi a jeho příběhu. A řekl bych, že Mel Gibson si to skvěle narežítoval a i tak skvěle to zahrál. Točeno v krásné krajině, která mě hned vtáhla do děje a hned sem prožíval příběh Williema Wallise spolu sním a vžil se do jeho situace. Tento film vždy s potěšením shlédnu.

Gladiátor

Gladiátor (2000)

A je tu další kousek z dětství. Trocha nostalgie z dětství a další nezapometulný zážitek hrdiného gladiátora Maxima a jeho cestu za pomstou své rodiny a svého zesnulého císaře, kterého zákeřně zabil jeho syn. R. Crowe i J. Phoenix to zahráli opravdu dobře. Tento film je další ze zaslíbených mému srdci.

Občanský průkaz

Občanský průkaz (2010)

Konečně po dlouhé době další skvost...Pelíšky pro mě byli po 11 let vrcholem české tvorby....po celých 11 let bylo natočených dost filmů a dokonce i dobrých filmů...ale nic se nevyrovnalo Pelíškům...nyní přišel Občanský Průkaz a velice příjemně mne překvapil:-)....Myslím, že scény byli dokonalé, herci dokonale odehráli bylo to doprovázeno vtipnými scénamy a z celého filmu mam výborný pocit...sice byl trošku delší a místy vypadalo, že už budou titulky, ale na konec se z toho vyklubala ještě pškná půl hodinka....Povedený film rovnající se svou kvalitou k Pelíškům:-)