Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Deníček (22)

The Maker

Po dlouhé době jsem narazil na jeden zajímavej kraťas. Upřímně řečeno nevím, co si o něm mám myslet, ale líbí se mi (taky se v něm nemluví =D). A je taky možný ho ohodnotit: http://www.csfd.cz/film/299750-maker-the/

Baer Grylls vs Ano, šéfe!

Dneska jsem našel video, u kterýho jsem se zasmál tak jak už dlouho ne.

The Crush

Dnes jsem našel jeden moc hezkej snímek, který byl údajně ověnčen Oskarem, jestli je to pravda, to nevím, nicméně film je to celkem povednej :). Znalost angličtiny nutná!

Ohodnotit ho můžete zde: http://www.csfd.cz/film/291409-crush-the/ 

Gone goodbye

Dnes jsem našel jeden krátký film s překvapivým koncem. Jde tam hlavně o monolog a bohužel se na videacesky.cz nerozhodli tento umělecký počin přeložit, takže neangličtináři mají smůlu.

Jaké je to pracovat u googlu

Už dlouho jsem sem nevložil žádné video, a tak jsem se rozhodl dát něco, co by vám mohlo pomoci při volení povolání. Takhle se totiž mají zamestnanci googlu a ruku na srdce, kdo z nás by nechtěl pracovat v takové firmě s takovým pracovním prostředím? :)

http://www.videacesky.cz/ostatni-zabavna-videa/jake-je-to-pracovat-v-googlu 

George Carlin – Náboženství je kravina

Dneska pro vás nemám žádné krátkometrážní video, ale jedno z vystoupení nyní již zesnulého George Carlina na téma náboženství. Celé video lze najít na youtube, ale já preferuju videacesky.cz: http://www.videacesky.cz/skece/george-carlin-–-nabozenstvi-je-kravina

Upozornění pro křesťany: video by se vám nemuselo líbit, objevuje se v něm totiž hanění náboženství. 

Stvořitel světa

Pro dnešek jsem se rozhodl vybrat něco zcela jiného. V tomto krátkometrážním romantickém snímku od Bruce Branita, který je expert na speciální efekty a jenž byl čtyřikrát nominovaný na cenu Emmy za práci na seriálu Star Trek.

Film se točil s herci pouhé 4 hodiny, nemluví se v něm, ale vytvořit speciální efekty trvalo dva roky.